Un chestionar nou, la care au răspuns 1131 de bărbaţi, printre care şi câteva celebrităţi aduce o lumină nouă asupra a ceea ce gândesc băbaţii despre sex. Chestionarul este citat de Shine, iar concluziile sunt, uneori, surprinzătoare, din acest motiv, realizatorii studiului au recomandat cititorilor, care se tem de adevăr, să nu citească răspunsurile.

Întrebaţi dacă au făcut sex în pauza de prânz, la serviciu, 42% dintre bărbaţi au spus da şi 58% nu. 

Întrebaţi dacă s-au uitat la filme porno la serviciu 17% au spus da şi 83%, nu. 

Chestionaţi dacă au fantezii sexuale cu o colega, 79% au recunoscut că au visat în taină la asemenea momente fierbinţi şi doar 21% au spus nu. 

Ce cred bărbaţii despre sex

Conform chestionarului, 13% au recunoscut că penisul lor are un nume şi 87% au calificat întrebarea ca fiind stupidă. 

Întrebaţi dacă cred că ar fi avut parte de mai mult sex dacă erau mai înalţi decât sunt 24% au spus că da şi 76%, nu. 

Exact 90% dintre bărbaţi au recunoscut că au fost îndrăgostiţi, iar 10% au spus că nu au avut o astfel de experienţă niciodată. 

Întrebaţi dacă au făcut fotografii partenerelor lor goale, 47% au spus ca da, iar 53%, nu, însă 57% dintre bărbaţi au admis că ar refuza ca partenera să le facă o fotografie când ei sunt goi, în timp ce 43% au spus că nu i-ar deranja. 

52% dintre cei chestionaţi au recunoascut că ar apela la pilule care să le susţină potenţa în timp ce 48% au refuzat categoric ideea. 

ce cred bărbaţi despre sex

Care sunt temerile bărbaţilor în faţa unui astfel de scenariu: ai adus acasă la tine cea mai frumoasa femeie din lume. Ce te sperie cel mai tare? 30% au spus că sunt speriaţi de ideea că nu ar putea să o satisfacă, 26% că nu o vor mai vedea vreodata din nou, 20% se tem că femeia o să fie dezamăgită de felul în care arată gol, 19% că nu mai au prezervative şi doar 5% se tem de faptul că nu vor avea erecţie. 

Bărbaţii sunt dispuşi să facă sex oricând. Doar 14% preferă dimineaţa, seara 17%, în timp ce 69% sunt gata să faca sex mereu. 

Întrebaţi ce preferă: sex în fiecare noapte pentru tot restul vieţii, fără nicio încărcătură emoţională sau sex de două ori pe săptămână, pentru tot restul vieţii, cu o femeia care îi iubeşte, doar 9% au ales varianta fără sentiment, în timp ce 91% au preferat implicarea sufletească. 

ce cred bărbaţii despre sex

Întrebaţi dacă îşi fac griji cu privire la dimensiunile organul lor genital, 34% au recunoascut că sunt stresaţi de faptul că este prea mic, 4% că este prea mare, 5% că are o formă ciudată, în tip ce 57% au spus că nu au nicio problemă şi sunt mulţumiţi de ceea ce au.

Întrebaţi dacă schimbă lenjeria de pe pat după o aventură de o noapte, 20% au spus că fac asta întotdeauna, 45% au spus că o fac în funcţie de cine era fata şi 35% au spus că nu fac asta niciodată. 

În ceea ce priveşte jucăriile sexuale, 70% dintre bărbaţi sunt încântaţi de idee, în tip ce 30% o consideră o idee grotească. 

Despre hărţuirea sexuală bărbaţii au idei diferite. Întrebaţi ce ar face dacă şeful de sex masculin hărţuieşte o femeie, 32% au spus că ar interveni şi i-ar cere să înceteze, 25% ar raporta situaţia fără să-şi prevină şeful, 39% i-ar spune şefului că îl vor raporta dacă nu încetează, iar 4% ar ignora situaţia. În cazul în care şeful ar fi femeie, iar cel hărţuit bărbat, 21% ar cere femeii şef să înceteze, 23% ar raporta situaţia fără să prevină pe nimeni, 38% ar preveni femeia şef că vor raporta cazul, şi 18% ar ignora situaţia. 

Este important ca femeile să ştie că 75% dintre bărbaţi sunt interesaţi de măsurile contraceptive şi doar 25% lasă acest aspect exclusiv pe seama femeilor. 

Întrebaţi dacă o femeie şi un bărbat pot avea o relaţie de prietenie pur platonică, 69% dintre bărbaţi au spus că da. 

Distribuie articolul: