Cine ar fi crezut că Dwayne Johnson, cunoscut și sub pseudonimul de The Rock, a luptat cu o depresie severă în tinerețe! Într-un interviu acordat ediției britanice Express, actorul în vârstă de 45 de ani a vorbit despre o perioadă mai dificilă a vieții sale:

„A fost o perioadă când nu am vrut nimic. Plângeam constant”, își amintește Johnson.


S-a întâmplat aceasta, spune starul, după ce mama sa Ata a încercat să se sinucidă chiar în fața lui (cu puțin timp înainte, familia lui Johnson care atunci avea 15 ani, a fost alungată din apartament).

„Ea a ieșit din mașină, chiar în mijlocul străzii magistrale, și a început să meargă pe banda care veneau mașini din contrasens. Eu am apucat-o de umăr și am tras-o.  Cel mai ciudat în tot acest lucru e că mama mea nu-și amintește de această tentativă de sinucidere. Poate că așa e și mai bine”, a spus actorul.

Citește și: Musculosul Dwayne Johnson a devenit tătic de fată pentru a doua oară

Dwayne cu mama sa

Apoi, în următorii câțiva ani, nenorocul continua să-l bântuiască pe Johnson. La început, datorită numeroaselor leziuni, a trebuit să renunțe la visul de a deveni jucător profesionist de fotbal, iar curând după aceea, iubita lui l-a părăsit, ceea ce a fost iarăși o mare lovitură pentru el.

„Au fost cele mai rele timpuri din viața mea”, a declarat el.

El a adăugat că, dacă nu ar fi găsit în sine puterea de a face față tuturor acestor lucruri, atunci ar fi putut cu ușurință să regleze conturile cu viața, precum mama sa.

Acum în viața vedetei totul este bine. Ce ține de carieră, lucrurile merg ca pe roate – acum doi ani, Johnson a devenit cel mai bine plătit actor, potrivit revistei Forbes. În viața privată, de asemenea, se bucură de armonie – deja de mai mult de 9 ani trăiește fericit alături de partenera sa Lauren Hashian. Împreună educă o fiică de doi ani pe nume Jasmine, iar acum se pregătesc de aducerea pe lume a altui copil. Din prima căsătorie cu Dany Garcia, Johnson are o fiică de 16 ani, Simone.

Distribuie articolul: