Vrei să aduci o alură de prospețime în această vară, în machiajul tău? Makeup artistul Liz Olivier a propus, pentru Harper's Bazaar, 6 recomandări drăguțe de machiaj perfect pentru sezonul cald. Nu ai nevoie de tone de farduri, pentru a obține un machiaj stilat. Sunt de ajuns câteva dermatografe!

Blue Ombré. Este o variantă de contur potrivit pentru sezonul estival, când te poți asorta cu marea sau cu oceanul. Conturul de culoare albastră este inspirat în totalitate de la machiajul afișat de modele la prezentarea de modă Elie Saab Spring 2015. Pentru o privire pătrunzătoare, dar și pentru un aspect mai bogat, îți poți contura ochii cu un dermatograf albastru și strălucitor, folosind o nuanță mai închisă de la mijlocul liniei, spre exterior. Atenție, conturul trebuie să fie unicul accent.

Pink Flash. Deși nu se află în prima linie în topul preferințelor și tendințelor pentru sezonul primăvară-vară 2015, culoarea roz poate arăta foarte bine pe linia pleoapei de jos. Poți folosi un eye-liner umed sau niște pulbere de fard, pentru a trasa o astfel de linie. Vei obține un look irezistibil.

Negativ Space. Deși neconvențional, un astfel de contur pare să arate destul de simpatic. Pentru un efect pe măsura așteptărilor, va trebui să trasezi, cu dermatograful negru, un contur discontinuu, întrerupt. Din start, s-ar putea să ți se pară că acest design este inspirat din „Alice în Țara Minunilor”, însă grafica sa este cu adevărat seducătoare.

Gunmetal Glitter. Un contur întrerupt de tipul celui preecedent poate produce un efect deosebit, dacă va fi trasat cu un dermatograf de culoare gri, rece. Designul este inspirat de machiajul modelelor Anna Sui Spring 2015.

Color Blocking. Poți aduce curcubeul în priviri, dacă vei alege să-ți conturezi pleoapele cu diferite culori complementare. Linia trebuie să fie trasată atent și îngrijit, pentru a nu amesteca pigmenții. Vei atrage cu siguranță atenția celor din jur.

Stripes Racing. Vei obține niște priviri ca înaripate, dacă vei alege să trasezi câteva dungi subțiri și curbate la capătul liniei de contur a ochilor. Atenție doar la faptul că liniile nu ar trebui să se intersecteze.

Sursa: harpersbazaar.com

Foto: ELIZABETH GRIFFIN

Distribuie articolul: