Cânta colinde și organiza petreceri împreună cu prietenii din tot blocul. Aliona Moon își amintește de sărbătorile de iarnă ale copilăriei cu multă plăcere și seninătate, le păstrează cu sfințenie și le valorifică și acum, tot împreună cu familia sa. 

„Sărbătorile de iarnă mi-au fost dintotdeauna cele mai dragi, chiar şi în momentele în care educatoarea mă îmbracă cu rochiţa pe dos”, a scris Aliona Munteanu pe contul său personal de Facebook. Contactată de noi pentru a ne povesti în detalii despre sărbătorile de iarnă din copilăria sa, Aliona ne-a declarat:

Aliona Moon„În copilărie, sărbătorile de iarnă erau cele mai memorabile, cele mai așteptate și mai deosebite. În primul rând pentru că îmbrăcam ceva nou, frumos, apoi ne strângeam împreună cu toată gașca din bloc, organizam și o petrecere în care fiecare își spunea partitura învățată special cu această ocazie. Eram răsfățați cu dulciuri, mai mult ca oricând, ne bucuram de cadourile de sub brad, iar apoi continuam petrecerea”, își amintește Aliona.

Interpreta ne spune că nu avea doar o colindă pe care o cânta, era de fiecare dată, an de an, una nouă și una mai lungă, mai deosebită. Și astăzi le mai ține minte, iar amintirile le deapănă tot la masa de Crăciun a familiei: „Ne strângem cu toată familia, chiar și astăzi stăm împreună la masă și ne amintim cele mai deosebite momente ale copilăriei, stăm împreună și depănăm anii și clipele frumoase la o masă de sărbătoare”, ne-a mai declarat Aliona.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: