Pepe lansează astăzi, alături de Tamy, videoclipul noului single, „€œDominicana”. Nu mai este un secret că, abia lansată în România, „Dominicana” s-a auzit imediat în Turcia, acolo unde Pepe și-a petrecut vacanța și a fost încântat să descopere piesa în playlisturile cluburilor. Tot acolo, artistul a văzut pentru prima dată și videoclipul, Pepe plecând imediat după încheierea filmărilor.

Clipul e unul fierbinte, este de vară, e plin de culoare și foarte așteptat de către fanii celor doi. Dacă la început, Pepe s-a speriat puțin la filmări, când a văzut o a€„invazie” de aproape 30 de fețe J, atmosferă a fost din ce în ce mai fierbinte atunci când a început să danseze alături de Tamy. În decor, focul de tabără și iahtul pe care a început totul au realizat cadrul perfect pentru o poveste frumoasă de vară, bineînțeles, „€œDominicana”.

poop€œ„Mă bucură mult faptul că piesa este ascultată. A ajuns și în Turcia, chiar înaintea mea, fiind deja prezența în playlisturile cluburilor de pe acolo. Tot în vacanță am văzut și pentru prima data clipul care mi-a plăcut din primul moment fiindcă are tot ce îi trebuie a€¦ pasiune, culoare, dinamică. După a€„E Vară Mea” urmează cu siguranță, în acest an, o vară „€œDominicana”, a spus Pepe.

„A fost multă distracție la filmări și acest lucru se vede și în clip mai ales că toată povestea se termină pe plajă cu o super petrecere latino. Videoclipul a ieșit excelent și nici nu avea cum să fie altfel fiindcă am lucrat alături de o echipă de profesioniști iar Pepe este un artist complet. Urmează o vară plină pentru că vom duce atmosferă din a€œDominicana” peste tot iar piesă este din ce în ce mai ascultată. Eu sunt sigură că va ajunge unul dintre hiturile acestei veri.” a adăugat Tam.

Noul single, „€œDominicana”, este produs de către studioul Rolla 7 Production și Magic Juice. Partea de editare aparține Sprint Music în colaborare cu Pepe Latin Music. Videoclipul pentru „€œDominicana” a fost filmat în regia lui Larry Maronese care a mutat atmosferă fierbinte a Caraibelor la Mamaia pentru o zi, Cremă Beach servindu-i drept platou de filmare.

Sursa

Distribuie articolul: