De 8 martie a fost dat start târgului specializat Nupțial "Celebration 2018", deschis la Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo”. Aici sunt prezentate ultimile tendințe în ale nunților. Pentru cei ce își planifică în curând o nuntă, atât companiile autohtone, cât și cele din străinătate sunt la dispoziția vizitatorilor pentru a-i ajută cu alegerea serviciilor potrivite.

De aceea, cei prezenți la eveniment au avut posibilitatea să vadă colecțiile celor mai renumite saloane de mariaj, să facă cunoștință cu ofertele de organizare și decor, să comande un fotograf, să aleagă buchetul, torta, limuzina și desigur invitațiile.

Pentru mult așteptatul eveniment clienții noștri mereu au încercat să aleagă ceva frumos și ingenios. Iar acum noile tendințe își pun amprenta și pe invitații de nuntă sau botez, clienții optează mai mult pentru originalitate. Pe lângă colecția nouă, astăzi am venit la expoziție cu o gamă variată de invitații handmade executate cu acuratețe de cei mai buni designeri. Tot mai mulți vizitatori se interesează de invitațiile neobișnuite executate în cristal sau în lemn care pot bucură ochiul mult mai mult timp”, a menționat Tatiana Afanasiev, manager publicitate nunta.md.

În ultima vreme, tot mai multe mirese optează pentru comoditate, așa că rochiile puțin vaporoase și drepte sunt cele mai căutate. Totuși, au fost expuse și rochii pline cu pietre scumpe, perle și paiete, care au atras privirile femeilor. Iar cele mai solicitate culori de rochii de mireasă rămân a fi cele albe și ivory.

„În curând voi fi mireasă, dar rochia perfectă încă nu am găsit-o. Poate astăzi va fi ziua mea norocoasă, la expoziție ai de unde alege”, a spus Maria Solomon, viitoare mireasă.

Cu ceva special și util pentru viitoarele mirese au venit și reprezentanții Revistei Nunta by Aura.

„Am adus cu noi un catalog de 330 de pagini care conține și agenda miresei. Este un produs 2 în 1. Noi am numit acest catalog „Biblia Miresei”, căci este o carte de căpătai. În el găsești informații și sfaturi de la specialiști pentru nunta ta”, a menționat Aura, directorul revistei nuntabyaura.md.

Expoziţia, ajunsă la cea de-a XI-a ediție va fi deschisă până duminică, 11 martie.

Autor/FOTO: Nicoleta Balacci, stagiară

Distribuie articolul: