Cât de minuntate sunt femeile! Mai cu seamă femeile puternice, cu scopuri mărețe. E admirabil să vezi adevărate doamne care s-au afirmat cu succes în diferite domenii, unele fiind considerate doar un sector pentru bărbați. Ele sunt cele care demonstrează că pot și vor să facă schimbări, că a trecut acea perioadă când erau considerate sexul slab și rămâneau în umbra bărbaților. Iar atunci când sunt înconjurate de iubire și inspirație, lucrurile merg ca pe roate.

Astfel de femei veți putea întâlni la Women’s Day in Chisinau, ediția a IV-a. Acestea vor veni cu sfaturi pentru o cariera de succes și de la care veți învăța că:

-Orice femeie poate da dovadă de curaj, putere și ambiție.

-Ele sunt în stare să depășească problemele cotidiene și cu încredere în sine să-și atingă obiectivele, acceptându-se așa cum sunt de fapt.

-Femeile au astăzi libertatea de a alege să se bucure de viață.

-Pot iubi și se pot lăsa iubite la orice vârstă. Sunt capabile să își asume riscuri și să facă ceea ce își doresc cu adevărat.

-Pot schimba lumea dacă au un scop bine determinat, o pot face mai frumoasă și mai bună atât pentru ele, cât și pentru cei din jur.

-O femeie puternică își cunoaște țelul în viață, ea alege o dată și bine.

-O femeie de succes nu doar dorește – ea și este dorită.

Vezi și: Julia Allert își trăiește visul – este mamă, soție și designer de excepție!

Iar pentru a reaminti femeii cât de minunată este, nu e nevoie de o zi specială.

Biletele se pot procura pe adresa Iu. Gagarin 3 sau la nr. de tel. 076004200, 067466699 sau AICI. Data evenimentului: 23.09.2017.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook Women’s Days in Chișinău.