Balanta este guvernată de Venus, planeta frumuseţii. Prin urmare, orice cadou făcut unui nativ al acestei zodii trebuie să încânte, în primul rând, prin aspectul său. Veţi şti că aţi ales bine dacă îl veţi auzi exclamând: „Vai, ce frumos!”.

Cei născuţi în zodia Balanţă sunt în căutarea echilibrului şi a armoniei. Orice lucru care le creează o ambianţă plăcută acasă şi care le redau liniştea va fi un cadou bun. De asemenea, eleganţa este un aspect important pentru nativii în Balanţă, de aceea le va face plăcere să primească eşarfe de mătase şi accesorii. Pentru un iubitor al frumosului, creaţiile artistice sunt la loc de cinste în topul preferinţelor. Asta vă dă o marjă largă de acţiune, pentru că artele sunt şapte. Puteţi să alegeţi o sculptură, un tablou care s-ar potrivi pe unul din pereţii camerei sale, un CD cu muzică de calitate sau un DVD cu un film de artă. 

Apoi, aveţi la dispoziţie şi soluţii precum o mască în genul celor de la Carnavalul de la Veneţia sau un aranjament floral cu totul deosebit. De altfel, un nativ al acestei zodii va şti întotdeauna să aprecieze un buchet de flori, indiferent dacă este vorba despre o orhidee dintr-o specie rară sau despre câteva flori de câmp încă pline de rouă, scrie clubmistic.ro.

Ieşirile îi plac, de asemenea, foarte mult, deoarece Balanta este o persoană extrem de sociabilă, care ştie să se comporte foarte bine în societate. Aşadar, îi puteţi face cadou o invitaţie la un eveniment monden de tipul unei reuniuni de binefacere sau al prezentării unei noi colecţii de modă. Apoi, puteţi ţine cont de faptul că mai fiecare Balanta are un talent artistic, mai mult sau mai puţin manifestat: se pricepe să cânte la un instrument, să deseneze frumos, să modeleze figuri din lut sau să scrie poezii. Cadourile buchet de trandafiri albi cadou zodia balanta pot merge şi în această direcţie: un pasionat al muzicii va fi încântat să primească o vioară valoroasă, de exemplu, în timp ce o Balanta iubitoare al artei fotografice se va bucura pentru un nou aparat foto primit cadou. De asemenea, o statueta din ghips ar putea reprezenta alegerea perfectă, pentur o balanţă. 

Pentru o femeie născută în zodia balanței, care nu este cântăreață sau pictoriță celebră, cu siguranță are un talent încă nemanifestat public, dar de care ar trebui să știi. Sau măcar îi place muzica la nebunie, literatura ori pictura. Profită de prilej și oferă-i ceva din această zonă. Dacă te pricepi, creează chiar tu ceva pentru ea. O serenadă, cu versuri proprii, poate fi foarte romantică sau foarte amuzantă, iar ea va aprecia cu siguranță eforturile tale.

Foto: www.ionescumihai.ro, tribuna.md. 

Distribuie articolul: