A trecut febra cadourilor legată de Ziua Îndrăgostiților, dar altă bătaie de cap îi cuprinde pe bărbați, dar și pe femei: ce să dăruiască femeilor de 8 martie? Totuși, de Ziua Internațională a Femeilor nu trebuie să uităm și de mame, surori și fiice, prietene așa că și femeile sunt nevoite să cumpere cadouri altor femei. Dacă vi s-au epuizat ideile legate de surprizele pe care ați putea să le oferiți femeilor dragi din viața voastră, noi vă sugerăm câteva idei de cadouri, pe care le-ar plăcea acestora să le primească.

Ce dăruim mamelor/soacrelor?

În primul rând, trebuie să țineți cont de modul de viață, de vârsta și de preferințele mamei voastre. Ați putea să-i dăruiți bijuterii, produse cosmetice sau parfum, însă doar în cazul în care știți că mama le va folosi și nu se vor prăfui fără rost. O geantă nouă, un portmoneu sau o eșarfă, ar putea, de asemenea, să prindă bine mamei voastre. Un cadou frumos ar fi și un vaucer pentru o ședință de masaj, spre exemplu, pentru care mamelor noastre, de cele mai multe ori, nu vor să cheltuie bani, dar merită și ele un pic de relaxare. Mamelor le putem dărui și cadouri simbolice, cum ar fi: flori, o fotografie sau un tablou de familie sau un calendar personalizat. Bilete la film sau teatru, de asemenea le-ar bucura. Dacă vă permite starea financiară, ați putea dărui mamei o cină de familie la un restaurant sau chiar o călătorie la munte sau la mare.

Ce dăruim surorilor și prietenelor?

Și în acest caz ținem cont de vârsta și preferințele surorilor/prietenelor, doar că e mult mai simplu să le alegem lor cadouri, decât mamelor, spre exemplu. De cele mai multe ori, cadourile care ar putea fi dăruite femeilor iubite, se potrivesc și surorilor/prietenelor. Produse cosmetice, parfumuri, genți, bijuterii, vaucere pentru ședințe de înfrumusețare. De asemenea, ați putea dărui o husă stilată pentru telefonul mobil. Un cadou frumos poate fi și o carte, beletristică, culinară sau ce ține de o profesie sau un hobby anume.

Ce dăruim iubitelor și soțiilor (în cazul bărbaților)?

Lista posibilelor cadouri, arată cam așa: parfumerie, cosmetice, genți, pantofi, bijuterii, cărți, lenjerie. Și femeilor iubite le puteți dărui vaucere pentru ședințe de masaj, împachetări sau alte proceduri de înfrumusețare. Le puteți dărui bilete la teatru sau film; sau bilete pentru o mini vacanță de care să vă bucurați în doi, în weekend-ul apropiat. O cină romantică, ar fi o opțiune destul de plăcută pentru ambii, mai ales dacă aveți copii, ar fi o posibilitate minunată să rămâneți pentru câteva ore în doi. Dacă iubita/soția își dorește un animal de companie, 8 martie e o ocazie perfectă să-i dăruiți unul.

Ce dăruim fiicelor?

Iarăși vă amintesc să țineți cont de vârsta fiicei dvs. Un cadou pe care și-l dorește de mult fiica dvs., poate fi un gadget: un telefon mobil, mp3 player, o tabletă sau un laptop. Produse cosmetice și parfumerie îi puteți dărui în cazul în care are vârsta corespunzătoare pentru a se machia. Geantă, portomenu, o piesă vestimentară pe care știți că și-o dorește de mult timp, ar fi la fel, un cadou frumos. Cărțile sau un animal de companie, ar fi și acestea niște cadouri frumoase, dar în cazul în care știți că se va bucura de ele. Și bijuteriile sunt o opțiune bună, aproape la orice vârstă s-ar afla fiica dvs. Dacă fetița dvs. e micuță, atunci bucurați-o de 8 martie cu jucării și păpuși sau jocuri potrivite vârstei sale.

SFAT: Dacă sunteți bărbat, cereți ajutor femeilor de lângă voi, în ceea ce ține procurarea cadourilor. Întrebați-vă soția sau iubita ce cadou crede că ați putea cumpăra mamei, surorii și fiicei. Rugați-le să vă ajute în alegerea darurilor, ele de multe ori se dovedesc a fi mult mai atente la necesitățile și dorințele celorlalte femei care vă înconjoară.

Nu uitați, atenția e cea care contează cel mai mult, nu prețul cadoului!

Vă dorim un 8 martie cât mai frumos! 

 
VEZI ȘI: Cele mai nepotrivite cadouri pentru gravide

Distribuie articolul: