Toți ne dorim să fim surprinți cu un cadou special de la Moș Crăciun. Află ce surprize fac bărbații de Crăciun, în funcție de zodia lor.

Berbec

Berbecii sunt impulsivi, așa că nu te aștepta să-ți plănuiască mult timp o surpriză complicată. Cel mai probabil va alege cadoul pentru tine pe ultima sută, în funcție de starea pe care o are sau în funcție de ceva ce ai spus în ultima săptămână. Spontan și generos, berbecul va cumpara ceva spectaculos, poate o excursie de două zile în străinatate, sau ceva absolut neinspirat, cum ar fi o lenjerie roșie mult prea vulgara. Orice ar fi, fă-i pe plac, deoarece este orgolios și va suferi din tot sufletul dacă vede că nu ți-a plăcut surpriză.

Taur

Taurii iubesc să plănuiască cu mult inainte surprizele, chiar dacă au pornit de la un eveniment neplănuit, sau ceva ce ai spus tu, în fața unei vitrine, acum trei luni. Aproape la fel de incăpățânați ca berbecii, taurii vor să iasă totul perfect, așa că vor plănui în detaliu fiecare secundă a serii de Crăciun (sau a momentului când te va surprinde, după caz). Dacă este vorba de un traseu cu indicii sau o carte pe care ți-ai dorit-o la un moment dat, fii sigură că vei ține minte cadoul de la iubitul taur. Dacă nu îți place, încearcă să nu mai vorbești despre asta. Taurii sunt orgolioși și îți vor scoate ochii ani de-a rândul dacă i-ai dat de ințeles că nu ți-a plăcut surpriza lui.

Gemeni

Bărbații gemeni s-ar putea să te întrebe ce îți dorești, deoarece nu sunt foarte mari fani ai surprizelor. Comunicativi și direcți, gemenii nu își bat capul cu surprize complicate, care necesită multe planuri și multe detalii de pus la punct. Așteaptă-te la o rochie sexy pentru noaptea de Revelion sau ceva în care ar vrea el să te vadă, mai mult decât ceva ce-ți place ție neaparăt. Gemenii adoră să le dai motive de mândrie, deci va fi un obiect vestimentar, o geantă cu care să se laude tot el în fața prietenilor sau poate chiar un telefon de ultimă generație. Dacă nu îți place, prefăte încântată și povestește tuturor ce mult te-ai încântat surpriza lui.

Rac

Racii sunt romantici incurabili, dar, în același timp, sunt printre cei mai zgârciți nativi din horoscop. Fire sensibiliă și iubitoare de pace, racul nu o să cumpere ceva de care nu este absolut sigur ca îți va face plăcere. Pe de altă parte, mersul la sigur are și dezavantaje. Ce fel de surpriză mai este aceea în care o contabilă primește o agendă, o secretara primește o pereche de ciorapi noi din mătase, sau un agent comercial primește o pereche nouă de pantofi sport? Nu te deziluziona, racul nu face surprize urâte și pune mult suflet în ceea ce cumpară. Doar că nu te aștepta la o mașina sau vacanță la Paris.

Leu

Leul nu se dă în lături de la nimic pentru o laudă în plus. Generos din fire, iubitul leu va sparge sume mari de bani pentru a-ți satisface capriciile. Nu te sfii să-i dai indicii și să-i arăți ce îți dorești, de la lenjeria sexy de firma, la pantofii pentru birou la care visai de luni de zile, sau cel mai nou e-book. Leul este mână largă atât timp cât îi ții interesul aprins. Dă-i de înțeles că ai o surpriză pentru el și va fi în culmea extazului. Aproape că nu contează dacă faci, la rândul tău, ceva super complicat. Pentru leu, gestul contează și informația pe jumătate spusă, care îl ține în suspans.

Fecioara

Fecioarele sunt destul de calculate și ordonate, deci să nu te aștepți să fie prea creativ. S-ar putea chiar să nu pună la cale o surpriză, ci să îți ia ceva ce îți doreai demult. Obsedat de ordine și disciplină, bărbatul fecioara are planul pentru cadoul  de Crăciun făcut deja de câteva luni. A cercetat piața, a ales modelul și acum așteaptă ziua liberă anunțată de acum două săptămâni în care și-a programat să meargă la cumpărături. Asta dacă nu cumva a comandat deja online, pentru că a prins o ofertă de early booking. Dacă nu îți place ce ți-a pregătit fecioara de acest Crăciun, nu îi arăta nici măcar o umbră de dezamăgire. Fecioara e obsedată de perfecțiune si va fi adânc rănit de lipsa ta de tact dacă îl refuzi sau nu îți place.

Balanța

Nehotarât din fire și sensibil la schimbare, balanță se va gândi și răzgândi la o surpriză pentru tine până în ziua de ajun. Ba crede că a găsit rochia perfectă pentru tine, ba are emoții că nu nimerește măsura și că mai bine îți ia o carte. Tocmai când s-a decis să te ducă la Wiena pentru concertul Filarmonicii, își amintește că tu nu ai pașaport. Zăpăcit și dramatic uneori, balanța este bine intenționată și tot zbuciumul se va termina cu bine cand Moș Crăciun lasă cadoul sub brad. Dacă totuși ezitările repetate au dus spre un fiasco, nu face mare tam-tam pe subiect. Dă-i de ințeles, discret, că mai bine cumpară altceva, dar ai grijă să nu vă certați din această.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte pasionali, așa că te poți aștepta la ceva sexy. Poate că este vorba de lenjerie din dantela, o noapte la un hotel de patru stele cu șampanie și room service, sau o lenjerie de pat din mătase pentru apartamentul vostru. Mereu atent la detalii și pasionat de tot ce este frumos și de calitate, scorpionul va cerceta îndelung piața pentru a-ți cumpăra un cadou de calitate. Nu este genul care să cumpere ceva la un targ de cadouri, doar pentru că era drăguț. Cel mult se va inspira din astfel de evenimente, dar te va surprinde cu varianta de lux, comandată de pe un site străin. Dă-i de înțeles că dacă te surprinde plăcut, va avea parte de propriile artificii în dormitor și surpriza este asigurată.

Săgetător

Pașnicul săgetator este obsedat de haine. Deci indiferent dacă ești sau nu o împătimită a modei, fashion victim sau nu, bărbatul săgetător va da iama în haine și accesorii. Șăgetătorul se va plimba zile întregi prin magazinele pentru femei. Să nu te împacientezi dacă vă vedeți mai rar în săptămânile dinaintea Crăciunului…e la mall. Dacă nu îți place setul complet de haine și accesorii pe care ți le-a luat, poartă măcar un obiect de la el la masa de Crăciun, îi vei gâdila ego-ul. Nu știe să piardă, așa că va trebui să fii ingăduitoare, slabe șanse să nu-ți găsească ceva drâguț, la cât e de atent și meticulos.

Capricorn

Capricornul este pragmatic, deci să nu te mire dacă surpriza din partea lui va fi un prăjitor de pâine, o mașina noă de spălat rufe sau un voucher de reducere pentru următorul test papanicolau. El nu prea știe să fie romantic și preferă să îți cumpere ceva folositor, ceva ce îți doreai demult, dar nu aveai bani. Dacă nu te încântă ideea de a primi un cadou pragmatic de Crăciun, dă-i indicii din timp. Sugerează în mod evident și nu te jena să-i spui ce-ți dorești. Poate că nu este surpriză, dar măcar te alegi cu un cadou dorit, de care ai nevoie.

Vărsător

Deși, la prima vedere, vărsătorul pare creativ și dezinhibat, nu te aștepta să-ți facă o surpriză care include frișcă, mătase și șampanie la un hotel. Bărbații vărsători sunt destul de conservatori, deci probabil va merge pe haine, o geantă, poate o mini vacanță nu prea scumpă. Destul de superficial când vine vorba de sentimente, vărsătorul va cumpara ceva generic, un cadou tipic, poate ceva de la un târg de cadouri, cosmetice la set, un cozonac italian pentru părinții tăi, etc. Nu te supăra pe el dacă nu-ți place surpriza, prefă-te și tu un pic, ca să treceți cu bine de sărbători. Nu vei regreta.

 

Peștii sunt aproape la fel de romantici ca și racii și cam la fel de zgârciți. Cu toate astea, dacă iubitul tău este în zodia peștilor, nu te gândi ca singura surpriza va fi o sacoșă cu portocale și o pereche de ciorapi. Peștii sunt sensibli și vor depunde multă energie în alegerea unui cadou potrivit pentru tine, deci orice ai face, nu te arată prinsă neplacut. Peștii nu suportă să primească critici și urăsc să greșească. Va trebui să te arăți super încântată de setul de pahare sau de ziua în doi la spa, chiar dacă îți doreai în secret un Playstation nou sau o excursie.

Distribuie articolul: