S-a lansat! Interpreta Elena Gheorghe a lansat chiar de ziua ei videoclipul pentru ultima sa piesă, “Mamma Mia”, în care cântăreaţa apare în rochie de mireasă. Despre lansare, Elena a anunţat pe contul său oficial, de pe o reţea de socializare, iar în primele 20 de minute, a reuşit să adune deja câteva mii de like-uri din partea fanilor virtuali.

Acum câteva zile, vă anunţam despre publicarea primelor fotografii de la filmările videoclipului atât de aşteptat de către fanii din România ai Elenei Gheorghe.

În cadrul fimărilor, ex-vocalista trupei Mandinga a jucat din nou rolul de mireasă, însă, de data asta, doar de dragul filmărilor.

Potrivit presei române, filmările pentru noua producţie s-au desfăşurat într-un club privat din Bucureşti, sub regia lui Dan Petcan.

Cornel Ene, soțul Elenei Gheorghe, a fost prezent și el pe platoul de filmări, însă, de data asta, doar pe post de nuntaș.

Piesa “Mamma mia (He’s Italiano)” este o noua colaborare a Elenei cu compozitorul si producatorul muzical Laurentiu Duta si este un featuring cu artistul Glance.

“Scenariul acestui clip recreeaza în cel mai mic detaliu o nuntă din Sudul Italiei <>; am îmbrăcat şi rochie de mireasă şi am trecut prin toate etapele unui astfel de moment de viaţă. Imaginea mea pentru acest clip este una foarte feminină, solară, mediteraneană, iar rolul pe care-l interpretez m-a dus în zona de temperament şi atitudine pe care o admir enorm, a celebrităţilor fără vârstă ale cinema-ului Italian, de la Sophia Loren şi Gina Lollobrigida, până la Monica Belluci sau Maria Grazia Cucinotta”, mărturiseşte Elena, pentru presa românească.

În videoclip, Elena arată perfect şi datorită faptului că este roşcată înrăită deja de câţiva ani. Potrivit interpretei, nuanţa de acum a părului său se numeşte “akage” şi semnifică o nuanţă japoneză de roşcat. În videoclip, această culoare se potriveşte perfect cu nuanţa vinului roze.

Urmăriţi noul său videoclip aici:

Pentru că astăzi Elena Gheorghe împlineşte 29 de ani, aceasta a postat, pe contul său virtual, şi o fotografie în care este felicitată de nepoţelul său, Lucas.

 

Foto: Facebook, Instagram, www.stirifeldefel.ro. Info Music