Dis de dimineață pe Pagina de facebook a Alionei Moon nu se mai opresc mesajele de felicitare. Și asta pentru că astăzi este ziua de naștere a interpretei; Aliona Munteanu, alias Aliona Moon a împlinit 26 de ani. Iar cu această ocazie Smiley și Hahaha Production i-au făcut un cadou foarte frumos - un videoclip pentru piesa „Loc pentru dragoste”.

Dis de dimineață pe Pagina de facebook a Alionei Moon nu se mai opresc mesajele de felicitare. Și asta pentru că astăzi este ziua de naștere a interpretei; Aliona Munteanu, alias Aliona Moon a împlinit 26 de ani. Iar cu această ocazie Smiley și Hahaha Production i-au făcut un cadou foarte frumos – un videoclip pentru piesa „Loc pentru dragoste”.

Iată ce mesaj a primit Aliona Moon direct de la Smiley și Hahaha Producțion: „Azi avem motiv dublu de sărbătoare! Lansăm a 25-a piesa ‪#‎maimusic‬, Aliona Moon – „Loc pentru dragoste”, chiar de ziua artistei. La muuulți ani și la cât mai multe hituri!”

Aliona a postat pe aceeași rețea de socializare și un mesaj care a anticipat acest „cadou” minunat: „Vin cu ceva nouuuu… chiar de ziua mea! La 17.00 lansez o piesă nouă! Vă pup și vă mulțumesc pentru că sunteți aici, aproape!”

Aflați că, Aliona Munteanu s-a născut la Chișinău, în 25 mai 1989, iar recent s-a aflat printre cele patru finaliste la cea de-a 15-a ediție a showului muzical – „Vocea României” din echipa lui Smiley.