Acum o lună, Anna Lesko l-a adus pe lume pe micul Adam – un băiețel mult așteptat de vedetă. Adam a împlinit o lună de la naștere, iar Anna, cu această ocazie, i-a pregătit un cadou, pe care l-a împărtășit fanilor săi de pe Internet.

foto: Facebook

El este darul meu de la Dumnezeu! Abia acum mă simt o femeie împlinită și cu adevărat fericită! Vreau să împart aceste clipe de bucurie cu voi, dragii mei, cei care m-ați incurajat și m-ați susținut în tot acest timp!” a scris interpreta, acum câteva săptămâni, pe contul său de Facebook.

Se pare că fanii i-au reproșat Annei, mai târziu, că s-ar complexa de felul în care arată, de aceea îmbracă haine largi.

Anna, însă, nu s-a întristat, răspunzându-le ferm: ”Întotdeauna am profitat de faptul ca mă pot îmbrăca comod și de multe ori cu haine largi pe stradă, dar asta nu înseamnă că am ceva de ascuns. Sunt suficient de sexy pe scenă, ca să mă pot îmbrăca lejer pe stradă, făra să atrag atenția asupra mea. La cererea fanilor mei virtuali, vă prezint cea mai proaspată imagine cu mine și fiul meu Adam, la 2 săptămâni după naștere!!

Vedeta a sărbătorit primul Paște alături de Adam, mărturisind, înainte de aceasta, următoarele: ”Voi sărbători primul Paște alături de micuțul meu Adam! Nu vă pot transmite în cuvinte cât de fericită și norocoasă mă simt alături de el! Sănătate, bucurie și liniste în suflet, dragii mei! Țin să vă mulțumesc pentru urări și gândurile frumoase pe care mi le așterneti în cuvinte în fiecare zi! Sunt atât de fericită lângă Adam!!!

Acum, la o lună după ce a născut, Anna i-a cumpărat micuțului său, un pătuț de zi, colorat: ”Îi caut ceva drăguț lui Adam! Așa m-a rugat astăzi: să-i iau ceva colorat și simpatic, doar a împlinit 1 lună :))!!”, a mărturisit interpreta, acum câteva ore.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: