Aparent, afară că ambele interprete sunt brunete și arată foarte bine, nu s-ar părea să le mai lege nimic. Ei bine, aflați că recent, interpreta Jasmin, căsătorită cu omul de afaceri moldovean Ilan Shor, a intrat în pielea Danei International și a interpretat melodia cu care cea din urmă a câștigat Eurovision 1998. Spre comparație, admirați-le pe ambele în rochii de seară negre și bolero de papagal!

„Imaginea de data aceasta s-a dovedit a fi complicată, dar plină de culoare! În pene a fost foarte, foarte, foarte cald… Viva la Diva! Viva Victoria!”, scrie Jasmin Shor pe contul său de Facebook.

Jasmin

Jasmin

Dana International

dana

Jasmin a participat la emisiunea televizată „Точь в точь” de la Первый канал, unde a încercat să o imite pe Dana International cu prestația sa de la Eurovision 1998. Comparați și voi prestațiile scenice ale celor două dive, cum credeți, cine a cântat mai bine „Viva la Diva”?

„Jasmin, tu în general ești o luptătoare. Trebuie să-ți spun că astăzi te-ai apropiat foarte bine de imaginea Danei. Te felicit, mai cu seamă că vocea a fost aproape identică, în special în partea a doua a piesei”, a spus unul dintre membrii juriului. Toți ceilalți au felicitat-o pe Jasmin pentru perfecta apropiere de vedeta imitată și i-au dat artistei punctajul maxim – 20!

Distribuie articolul: