Aparent se pare că doar cântecul le unește! Ei bine, nu e chiar așa. Ambele interprete, deși una la Moscova, iar cealaltă la Chișinău, au încercat să practice un sport nu prea tipic pentru lumea de rând – yoga în aer. Cum s-au descurcat și ce senzații au trăit, aflați chiar de la ele. 

„Ați încercat vreodată să faceți yoga în aer? Azi am avut prima mea lecție de AntiGravityYoga – senzația este de nedescris! Coloana vertebrală se întinde, circulația sângelui se îmbunătățește, toată greutatea musculară o simt diferit… în general, mi-a plăcut foarte mult! Mâine voi continua”, a promis recent pe contul său personal de Facebook interpreta Jasmin.

Jasmin

Spre deosebire de Jasmin, Nona Marian a declarat că va continua sportul pe care ea îl practică de mai mult timp, yoga în aer fiind doar un experiment care i-a plăcut. „A fost o provocare oferită de JurnalTV, un sport foarte deosebit, frumos și destul de complicat pentru începători. S-ar putea în viitor să-l practic dar la moment voi continua cu Kangoo Jump, ceea ce practic deja de ceva timp!”, ne-a mărturisit interpreta.

Nona Marian

nona Marian

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: