Pregătirile pentru un nou eveniment by Asociația Klumea sunt în plină desfășurare, iar astăzi, organizatorii au anunțat numele artiștilor care vor încânta vizitatorii pe 9 iulie, la Holercani, după evenimentul propriu-zis.

Pe lângă porția de tradiție, pregătită pentru fiecare vizitator în parte, membrii și voluntarii Asociației Klumea ne pregătesc și o porție mare de muzică:

„Ziua ne bronzăm, alegem ii și suvenire pentru cei dragi, dansăm, pictăm, gustăm din bucate tradiționale, seara – concert live și discotecă până dimineața. Dă Going la event și află toate noutățile. Vera Turcanu și echipa vor cânta de dor în pereche cu brazilianul Adriano Trindade. Alte noutăți vin în curând!”, spun organizatorii festivalului.

Nu va fi pentru prima oară când Vera Țurcanu acceptă să cânte la IA MANIA. Frumoasa blondă a cântat și anul trecut alături de un band din care fac parte Mihai Postoronca, Andy Oncea și Denis Lungu. Surpriza ediției precedente a fost „Imnul IA MANIA”, care a fost interpretat de Vera. Versurile și muzica piesei „Ia e mania mea!” au fost compuse chiar de interpretă.

Adriano Trindade, cântărețul alături de care va cânta Vera Țurcanu, este de origine braziliană și e specializat în piese de Jazz/Brasil și samba-rock.

Biletele pentru IA MANIA vă așteaptă pe Iticket.md contra unui preț de 60 de lei înainte de 1 iulie și 80 de lei după această dată. Copiii de până la 12 ani și pensionarii intră la eveniment gratis (la prezentarea carnetului de pensionar).

Vedeți și pagina de Facebook a evenimentului.

Cod Vestimentar: Ie sau cămașă națională
Data: 9 iulie,2016
Ora: 12.00
Locul: Satul Holercani

Foto: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: