Revista AQUARELLE a organizat un eveniment de mare amploare la finalul acestei săptămâni. Balul de Primăvară AQUARELLE 2018 a făcut furori, iar vedetele prezente pe scenă au respectat cu strictețe dress-code-ul impus de organizatori. În cadrul evenimentului mult așteptat s-a desfășurat cea de-a XV-a ediție a premiilor AQUARELLE. Vedeți AICI lista completă a premianților.

Muzica bună a fost la ea acasă, oaspeții minunați au fost aleși pe sprânceană, ținutele spectaculoase au ținut cont de spectrul coloristic alb – sugerat de organizatori, iar scena Palatului Național s-a umplut de dansuri energice și multă voie bună. 

Și cântând, dar și prezentând evenimentul – Dianna Rotaru a fost la înălțime din punct de vedere vestimentar și de data aceasta. Au prezentat acest eveniment minunat Vitalie Dani, Lili Lozan, Igor Sîrbu și Dianna Rotaru.

Pe scenă au evoluat cei mai în vogă artiști de la noi, precum: Olia Tira, Adrian Ursu, Karizma, Sunstroke project, Alex Calancea Band, Ionel Istrati, Iuliana Beregoi, Natan, Akord, Rupt.

Oaspetele serii a fost spectaculosul interpret MONATIK, care a încins atmosfera cu dansuri ritmate și hituri dansante. Publicul l-a primit cu multă căldură, atmosfera fiind nemaipomenită.

Foto: Nata Eftene