Politicienii sunt deranjați de unele întrebări mai incomode adresate la emisiunea “Alb&Negru”, dar și de cei care stau în spatele acestor întrebări. Aflat recent în Sudioul UNIMEDIA, Igor Dodon a dat vina pe o buburuză pentru faptul că i se pun întrebările prea repede.

Buburuza Elenei Robu este de vină pentru că prezentatoarea îi adresează prea repede întrebările deputatului Igor Dodon. Într-un schimb de replici, politicianul a precizat că prezentatoarea nu-l lasă să ducă răspunsul la bun sfârșit, iar de această grabă s-ar face vinovată o biată buburuză din lut acrilic pe care jurnalista o poartă pe tableta electronică personală.

“… Elena, eu știu că dumitale ai sarcina foarte clară (să-mi dai întrebări provocatoare) cu un anumit mesaj…”, a spus Donon. Întrebat de unde vine această sarcină, deputatul nu a ezitat să spună: “De la Buburuza ceea pe care o aveți acolo”, a spus Dodon, cerând să fie lăsat să-și ducă mesajul până la capăt.

Celebra buburuză de pe tableta electronică a jurnalistei Elena Robu este un cadou personal, primit de Elena de la unul dintre finuții ei de botez. “Țin mult la acest bibelou. L-am primit în dar la petrecerea de botez a unuia dintre finuții mei și de atunci îl port pe tabletă. Am impresia că îmi poartă noroc și că nu uit, astfel, de copilărie”, a precizat prezentatoarea emisiunii “Alb&Negru”.

Distribuie articolul: