Cei care o numesc „fenomen” și mai apoi femeie, au perfectă dreptate! Ori Gaukhar Akhmetova-Atherton este un adevărat etalon în materie de acrobație. Chiar și după ce a născut 2 copii, artista Cirque Du Soleil continuă să exceleze în acrobatică.

Gasya este mama a doi copii: Kamali (3 ani) și Kaysen (1 an). Maternitatea nu a motivat-o să renunțe, însă, la ceea ce poate mai bine: acrobația. Ba din contra, a trebuit să-și pună creativitatea în mișcare, pentru a găsi metode de îmbinare a acestor mari prioprități.

Always believe that something wonderful is about to happen. Thank you to my love for this photo @andiatherton 😘 #nyc #centralpark #photoshoot #dance #joy #happiness #whitedress #bridge #posing #lovemylife #фотосессия #ньюйорк #мояжизнь

A post shared by Gasya Atherton (@gasya) on

Sportiva a devenit parte a familiei Cirque Du Soleil la vârsta de 17 ani, iar cariera i l-a scos în cale și pe bărbatul căruia avea să-i devină soț: fostul gimnast britanic Andrew Atherton.

Astăzi, Gaukhar Akhmetova-Atherton este un star și în spațiul virtual. Artista are un cont de Instagram apreciat și urmărit de aproximativ 150 de mii de oameni, care se inspiră zilnic din clipurile publicată de gimnastă. Cele mai multe o ilustrează excutând exerciții de echilibru sau contorsiuni în compania copiilor săi.

Mulți dintre fani văd cu ochi răi riscul la care își supune copiii. Alții, din contra, o admiră în fiecare zi și îi fac clipurile virale pe rețelele sociale!

Foto: Instagram

Distribuie articolul: