Pentru că se apropie cu pași rapizi sfintele Paști, cu toții ne pregătim sufletul, grădină și casă în spiritul acestei sărbători. Handmade artista Olga Prisăcaru ne aduce câteva detalii cu tematică pascală care ne vor bucura ochiul și decora frumos interiorul casei cu această ocazie.

Olga, povestește-ne te rugăm, despre acele accesorii pe care le-ai pregătit cu ocazia Paștelui?

zz art paste1Trebuie să recunosc că este una foarte aproape și sufletului meu, astfel, pentru cei care doresc să asorteze lucrurile în casă până la ultimile detalii am creat o serie de decorațiuni tematice. Toate decorațiunile pe care le-am creat poartă un stil pur, ușor, undeva chiar romantic… Am folosit culori care reflectă primăvară, această înseamnă mult verde, galben, roz, bleu, în ultimul timp, culorile pastelate sunt printre preferatele gospodinelor. La fel și elementele specifice sărbătorii: ouă, iepurași, puișori de găina și flori, neapărat multe flori, această vor da o notă de noblețe.

Ce anume putem să punem, de exemplu, la intrarea în casă? 

De Paște avem, mai mereu oaspeți! O gazdă primitoare se cunoaște chiar de la intrare, iar pentru gospodinele care țin la detalii am confecționat cununi pentru ușă, care sunt la mare căutare în această perioadă. Vedeți bine, nu doar de Crăciun, dar cu orice ocazie putem să ne înveselim ușa de la întrare.

paste zz arta

coronoa arta zz

Să trecem la masă, acolo, afară de tradiționalele ouă și pască, ce mai putem avea?

zz art paste 2Pentru cei care doresc să-și uimească oaspeții nu doar cu bucate alese, puse cu drag pe masă de sărbătoare, am pregătit aranjamente florale care cu siguranță vor bucura privirile tuturor. Coșulețele tematice pot de asemenea să ne înfrumusețeze masa, iar la final putem dărui aceste obiecte de decor oaspeților.

Copiilor, ce le dăm? Te întreb pentru că ei ouă doar ciocnesc și apoi se plictisesc…

Pentru micuțele cochete am creat drăgălășenii pentru păr – cercuri cu urechiușe de iepuraș, accesorizate cu flori, toate combinate în culori pastelate de zefir cum îmi place mie să le numesc (zâmbește). Pentru a vedea toate lucrările mele va aștept cu drag pe pagină de Fb și Instagram ZZ Art handmade accessories.

cerc zz art

zz arta

Foto: ZZ Art Handmade Accessories