După ce s-a despărțit de iubitul său, Ruslan Rusu, interpreta Victoria Lungu și-a găsit refugiul în marea ei pasiune – muzica. Se pare că eșecul în dragoste a motivat-o pe interpretă să-și schimbe numele scenic și să “abandoneze” pentru o perioadă muzica ușoară. În prezent, are planuri profesionale grandioase și lucrează intens la realizarea lor.
Odată cu noul proiect muzical  Victoria Lungu  și-a schimbat numele scenic în Vicky Lu. Artista intenționează să-și surprindă fanii cu noi melodii în stil Hip-hop și R&B. Chiar dacă schimbarea stilului muzical nu i-a venit ca o mănușă, artista speră să câștige teren în fața noii generații. 

Întrebată dacă se câștigă mai mult din muzica Hip-hop decât din muzica ușoară și populară artista a răspuns: “Nu m-am gândit la bani, așa mi-a cerut inima. Pentru asta m-am ambiționat să ascult alte stiluri de muzică, să urmăresc alți artiști de talie internațională, pentru că în toată lumea artiștii încearcă să promoveze multe stiluri ca să cucerească noi orizonturi.De aceea, am început  să ascult alt gen de muzică și să urmăresc vedetele internaționale”, declară artista.

Cel care o încurajează pe interpretă  ca noul ei proiect să prospere este regizorul Ian Onică.

“Dacă ai un profesor bun și ești un elev ascultător atunci le reușești pe toate. Eu am fost foarte curioasă să învăț și tot ce mi-a spus Ian l-am ascultat”, spune Vicky precizând că rebrandingul îi dă bătăi de cap la capitolul vestimentație și că acum este în căutarea unui nou look.  

Potrivit artistei, proiectul muzical  în stil Hip-hop se preconizează a fi încheiat cu un album, care va conține 10 piese. Cu toate astea, interpreta susține că nu abandonează muzica ușoară și populară. “Sunt două proiecte diferite, nu am de gând să le abandonez muzica ușoară și populară. În viitorul apropiat voi lansa încă patru piese noi”, declară Vicky Lu.

Astăzi, Victoria Lungu a dat startul filmării primului videoclip la piesa “Du-mă” din cadrul noului proiect. Pe platoul de filmare interpreta este însoțită de fiica Valeria, care va îndeplini rolul de secretară alături de Jucătoru.

 

Ascultă piesa “Du-mă” și spune ce părere ai despre noul proiect al lui Vicky Lu.


Foto: Arhivă personală 

Distribuie articolul: