Atunci când sunt în fața altarului, tinerii îndrăgostiți își jură dragoste până când moartea îi va despărți. Viața, deci, este, indiferent de situațiile ei, condiția iubirii. A demonstrat acest lucru și un tânăr originar din Virginia (SUA), care a luat o decizie demnă de scenariile filmelor, după ce soția sa a pierdut din memorie cel mai important eveniment din viața lor: nunta.

Jeremy Stamper și Justice s-au îndrăgostit unul de celălalt încă din perioada studenției. Soarta a făcut ca cei doi tineri să se căsătorească în luna iulie a anului trecut și să rămână nedespărțiți. La distanța de doar 19 zile de la nuntă, tânăra a suportat un grav accidentu rutier, care i-a pus viața în pericol și i-a cauzat traume serioase.

La doar o lună de la teribilul accident, tânăra i-a mărturisit următoarele, soțului său: „Nu vreau să-ți produc durere, dar eu nu țin minte nimic despre nunta noastră.”

Traumele suportate au făcut ca femeia să-și piardă memoria ultimelor 5 săptămâni înainte de accident, deci inclusiv ceremonia de căsătorie. În ciuda faptului că se vede mireasă în fotografii, în memorie lui Justice n-a mai rămas nicio amintire despre cum a trecut acel eveniment.

Văzând acestea, bărbatul a decis să-i dăruiască din nou ocazia să se vadă mireasă. Da, a decis să organizeze o a doua nuntă. „Vreau ca ea să retrăiască acea zi specială din viața noastră. Vom juca nunta încă o dată”, mărturisește acesta.

Povestea lor a impresionat atât de mult internauții, încât în SUA s-au găsit deja voluntari de a oferi o mână de ajutor la serviciile foto și chiar la tortul de sărbătoare. Nunta repetată este planificată pentru data de 1 august 2015.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: