Până a decide să obțină un gât alungit ca al femeilor din tribul Kayan, o femeie pe nume Sydney, originară din Los Angeles, avea un gât normal, la fel ca al oricărei alte americance. A investit deja 1000 de dolari în inelele de alamă pe care și le-a fixat în jurul gâtului și nu se oprește aici. Vrea să obțină un gât lung de 30 de centimetri!

Americanca de 29 de ani este pasionată de practica femeilor din tribul Kayan, din Birmania, de a-și alungi gâturile cu ajutorul unor inele care se poartă încontinuu, până la o schimbare fizică vizibilă. 

Actualmente, Sydney poartă 16 inele, ceea ce înseamnă că gâtul ei s-a alungit cu cel puțin 12 centimetri și jumătate. Vă întrebați ce se întâmplă cu pielea gâtului, în timp ce femeia poartă în continuu inelele metalice dure? Americanca a dezvăluit că le scoate de doar două ori pe an și atunci își curăță gâtul cu șervețele pentru copii, întrucât pielea de pe gât devine foarte sensibilă. Vă întrebați cum se fixează fiecare inel de alamă, pentru a se ține strâns de celelalte? Simplu: este lipit cu un clei special. 

Medicii au avertizat-o pe tânăra de 29 de ani că tehnica de alungire a gâtului este mult prea periculoasă pentru sănătatea sa, însă Sydney nu intenționează să renunțe la visul ei de a avea un gât lung de 30 de centimetri!

A investit deja suficient de mult pentru a-și monta inelele în jurul gâtului. 1000 de dolari – atât de a scos din buzunar femeia originară din Los Angeles, pentru a-și satisface moftul unui gât mai lung decât i-a oferit natura. 

Femeia recunoaște că inelele de alamă îi creează, pe lângă satisfacție, și suficiente motive de îngrijorare: și-a schimbat modul în care se alimentează și întâmpină dificultăți la șofat, pentru că nu mai poate întoarce gâtul atât de brusc, așa cum o făcea până să-și fixeze inelele. 

Foto: XPUSJP

Distribuie articolul: