Diana Andreea Farcaș, de 20 ani , studentă la Facultatea de Geografie, a decedat pe 7 martie, în timp ce mânca lapte cu fulgi de ovăz, informează BZI

Tânăra a fost găsită fără suflare de propria mamă în camera sa. Mama i-a adus în dimineața respectivă dejunul, lapte cu fulgi de ovăz. Femeia a sunat de urgentă la 112, dar medicii care au venit nu au putut face nimic pentru salvarea tinerei, doar au constatat moartea în urma sufocării mecanice.

„La data de 7 martie a anului curent, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la faptul că în localitatea Doljești, cadrele medicale de pe ambulanță au constatat decesul unei tinere de 20 de ani, din Doljești.

Corpul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Neamț, pentru a fi făcută necropsia. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Mama a găsit-o în cameră in jurul orei 10:30 dimineața, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Reprezentații universității din Iași au anunțat decesul studentei pe Facebook:  „Cu durere în suflet, vă anunțăm că ieri a trecut în neființă studenta noastră de la specializarea Geografia Turismului, anul 3, Farcaș Diana Andreea, Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor și tuturor celor care i-au fost aproape. Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

Distribuie articolul: