Prințul William și Kate Middleton au ales deja nașii pentru micul George. Printre aceștia sunt și unele personalități controversate, cum ar fi Guy Pelly, un prieten vechi de-al lui William, judecat pentru că a condus băut. Acesta este și cel care i-a organizat lui William, al doilea în ordinea succesiunii la tron, petrecerea burlacilor, el fiind fost patron al clubului de noapte Mahiki, renumit pentru petrecerile sale nebunești, cel care în prezent este judecat pentru că a condus băut.

Tradiția cere ca numărul nașilor să fie șase, așa că este de așteptat că ducele și ducesa de Cambridge să adreseze întrebarea și Pippăi, sora lui Kate, dar și prințului Harry, pe lângă James Meade, fiul unui fost campion olimpic, Aliciei Fox-Pitt, prietenă de-a ducesei, dar și lui Thomas Van Straubenzee, prieten de-al prințului, agent imobiliar, informează ContactMusic.

Conform The Sun, care citează o sursă apropiată cuplului William-Kate, marele eveniment la care vor fi prezenți toți nașii, botezul, este programat pentru toamnă.

Sursa: Contactmusic.com