Totul a început de la participarea la un casting pentru un film, regizat de Jay Croot. Așa explică interpreta Cătălina Cărăuș șansa de a se filma într-o peliculă britanică. „La primul casting când l-am cunoscut pe regizorul Jay Croot, nu am trecut castingul. Însă, peste o perioadă de timp, am fost contactată de el pentru un alt rol într-un nou film regizat tot de el. M-am bucurat foarte mult, în primul rând, pentru că m-a ținut minte din atâtea fete care fuseseră la casting”, ne povestește Cătălina Cărăuș.

Filmările au avut loc în septembrie, anul trecut, iar pentru Cătălina, cunoscută în Republica Moldova ca tânără intepretă, ne destăinuie că a fost o experiență deosebită faptul că s-a filmat într-un film. „Chiar dacă nu e un film cu buget mare, comercial (e un film mai mult pentru festivaluri și concursuri) eu ma bucur că am avut ocazie să particip la filmări. A fost prima experiență de acest gen”, adaugă Cătălina.

„Filmul are ca scop să arate cât de diferiți pot fi oamenii, cât de diferite pot fi conversațiile și tematica într-un singur local, la aceeași masa. Filmările pentru scena mea au decurs aproximativ 2 ore. A fost un dialog cu un alt actor englez cu o experiență mai mare decât a mea – Dave Place”, spune actrița Cătălina Cărăuș.

„Sper mult anul acesta, pe lângă studii, să mai am timp să particip la castinguri și să le trec cu bine. Totuși mă axez mai mult pe muzica și, în special, pe proiectul început în Londra cu o casă de management, cu Downtown artists”, ne vorbește ea.

Cătălina n-a spus că urmează să lanseze două piese, care vor apărea mai întâi la Londra și apoi în Republica Moldova. „Piesele au stiluri diferite între ele și diferite, totodată, de ceea ce am făcut până acum, e mai mult în stil “britanic”. Eu am participat la producție, la muzică și text. Sper mult să iasă ceva care să placă publicului”, a încheiat optimistă Cătălina Cărăuș.

Interpreta Cătălina Cărăuş îşi face studiile la Universitatea Kingston din Londra, unde studiază actoria şi muzica.

 

Distribuie articolul: