Nu îşi doreşte să întemeieze o familie şi nici să aibă un copil, deşi nu se declară deloc împotriva familiştilor şi a părinţilor care decid să investească în copii. Jurnalistul Cătălin Ştefănescu spune că el investeşte afecţiunea sa în mase de copii. Vezi ce a avut în vedere Ştefănescu.

“Am formulat dipolomatic acest mesaj, nu s-a schimbat nimic însă, aş declara la fel şi acum. Nu am aroganţa să privesc în viitor cu atâta încredere şi să cred că se va schimba ceva. E o decizie foarte personală, nu sunt unul dintre cei care sunt prăbuşiţi după instituţia parentală. Nu declar că este una inutilă şi că a avea un copil este un lucru inutil – este mai puţin interesantă în ceea ce mă priveşte, iar a avea un copil e un lucru suprem uneori”, a declarat Cătălin Ştefănescu la emisiunea Alb & Negru cu Elena Robu.

Jurnalistul a continuat la subiect, precizând că investeşte în mase de copii, având probabil în vedere că face donaţii pentru copii orfani, grădiniţe sau creşe. “Sunt util social şi aşa, cred. Investesc tipul de afecţiune pe care l-aş investi cu propiul copil în mase de copii, cel puţin încerc să fac asta. Dar să fac o familie sau un copil nu este printre obiectivele mele, în mod categoric”, a mai precizat Ştefănescu în studioul UNIMEDIA.

Urmăreşte AICI interviul complet cu jurnalistul Cătălin Ştefănescu şi află ce locuri din Chişinău are de gând să viziteze cât se află în Moldova, dar şi ce crede despre anumite fenomene culturale şi politice de la noi, dar şi de peste Prut.

Distribuie articolul: