Este imagine de televiziune și, chiar dacă trădează un exterior remarcabil, Cătălin Măruță și-a propus să slăbească. Prezentatorul intenționează să scape de burta inestetică, iar astăzi, într-un live pe Facebook, a dezvăluit câte kilograme vrea să dea jos.

17796459_1550739564938082_3474106976902317405_nDupă ce i-a văzut adormiți pe Eva și David, Cătălin și-a luat treningul, a încălțat niște pantofi pentru sport și dus a fost, alături de un prieten, în parc. „Dieta” lui Măruță e alegatul, artistul punând pariu cu un membru al trupei Fly Project că se apucă de ars 7 kilograme pe care le are în plus primăvara asta.

Într-o conferință live realizată pe pagina sa de Facebook, soțul Andrei a trădat o determinare acerbă de a-și învinge greutatea în plus. Prezentatorul de 39 de ani al emisiunii „La Măruță” și-a pus și un așa-zis brâu de slăbit, ca să sporească viteza de ardere a grăsimilor, spunând că mai are la dispoziție zile numărate:

„Mi-am promis că alerg seară de seară. Am și brâu de slăbit, n-am cum să nu slăbesc 7 kg. Mai am la dispoziție o săptămână și jumătate. E floare la ureche.

Am promis, dar nimeni din redacție nu crede că voi slăbi 7 kg, așa că voi alerga seară de seară în parc”, adaugă Cătălin.

Vedeți și voi cum a arătat pauza de alergat, de astă-seară, prin parcul Herăstrău. Conferința live a fost văzută de peste 40 de mii de oameni:

#DietaLuiMaruta

Posted by Catalin Maruta on 6 Aprilie 2017

Vezi și:

Cum arată Cătălin Măruță după implantul de păr pe care și l-a făcut (Foto)

Foto: Facebook, captură video

Distribuie articolul: