Cătălin Josan este expert nu doar la pus roșiile la murat, ci și la savurat murăturile! Cel puțin asta demonstrează interpretul, după ultimul „infografic” distribuit pe internet, care se referă la „cum se mănâncă murăturile”. Tânărul cântăreț arată o dată în plus că nu renunță la specialitățile gastronimice de acasă pentru nimic în lume. 

„Oamenii de știință au descoperit cea mai eficientă metodă de consumare a murăturilor. Infograficul de mai jos oferă instrucțiuni din perspectiva producătorului murăturilor consumate. Marja de eroare este de 100%, în dependență de rețetă și producător” spune Cătălin Josan, ilustrând și „procesul despre care vorbește”. 

După Cătălin Josan, murăturile trebuie să fie savurate atent și fără grabă, exact ca în „infograficul” de mai jos:

Cătălin Josan, se pare, savurează chiar roșiile puse la murat chiar de el însuși. În luna octombrie a anului trecut, interpretul basarabean punea la murat roșii conform tuturor „canoanelor” de acasă!

Cătălin Josan nu este un simplu admirator al bucatelor tradiționale. Vara trecută, cântărețul a plecat la bunica în sat, pentru a o alinta cu bucate din diferite colțuri ale lumii, dar și pentru a se delecta cu alivanca ei tradițională.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: