Ieri, 19 februarie, Cătălin Josan și Pasha Parfeni au susținut primul concert din cadrul turneului „Vocile Curajului”. Acesta a avut loc în Montreal, Canada, iar sala a fost una arhiplină. În urma evenimentului, Cătălin Josan și-a exprimat părerea referitor la destinația în care a evoluat.

Iată câteva dintre impresiile sale, dar și lucrurile pe care le-a învățat:

catalina josan

1.Lumea stă în rând la stație pentru a intra în autocar

2.Siropul de arțar se folosește în orice formă și combinație, începând de la bomboane și până la sosul pentru carnea de vită

3.Deszăpezirea se face 24/24

4.În metrou e foaarte cald

5.Azi am încercat să cedez locul în transport, unei doamne gravide și m-a refuzat stând în picioare câteva stații. Asta chiar a fost șoc.

6.Oamenii sunt foarte amabili și zâmbitori. I love Canada!

Moldovenii prezenți la concert au rămas extrem de încântați de frumosul eveniment și au cântat în unison cu artiștii de pe scenă, susținând astfel „Vocile Curajului”. Vezi mai jos câteva filmulețe surprinse în cadrul serii:

Turneul în care sunt implicați cei doi artiști are și un scop bine determinat:

„Noi încercăm să transmitem mesajul de acasă: va răsări soarele și pe strada noastră. Doar prin comunicare și ajutor reciproc vom reuși”, a menționat Cătălin Josan într-un live de pe pagina sa de Facebook.

16830884_1305791432841839_6547939887222211362_n

Următoarele concerte marca „Vocile Curajului” vor avea loc în perioada 24 februarie – 12 martie în alte câteva orașe din SUA și Italia.

Foto/ Video: Facebook.com, Instagram.com