Interpretul Cătălin Josan continuă să adune premii și realizări frumoase. Basarabeanul de curând a lansat videoclipul piesei “D’Estate” în colaborare cu una dintre cele mai renumite trupe pop-rock italiene “La Differenza”.

Videoclipul a fost filmat la începutul lunii iulie în Italia, iar imaginile au fost suprinse  din concertele de promovare a celui mai recent single alături de membrii band-ului “La Differenza”. Piesa “D’Estate” include atât versuri în limba italiană, cât și în engleză. 

“Muzica italiană are un sound ușor de recunoscut, până și interpretarea are o amprentă specială. Trupa La Differenza a păstrat aceste particularități. A fost o onoare și o provocare să le cânt pentru prima dată fanilor și în limba italiană”, a declarat Cătălin Josan, potrivit exclusivnews.ro.

Interpretul basarabean a devenit cunoscut în Italia acum 2 ani, odata cu lansarea piesei “Don’t wanna miss you”. Basarabeanul a devenit unul dintre cei mai bine vânduți artiști români în Peninsulă. În scurt timp după succesul de care s-au bucurat piesele interpertului, mai mulți artiști italieni au solicitat colaborări cu supranumitul “Primul Pop Star din Est”.

Distribuie articolul: