Cătălin Josan lansează videoclipul piesei Floorplay, cel de-al treilea single de pe următorul său album – Don’t Wanna Miss You. Filmările s-au făcut la București într-o cafenea-teatru, iar interpretul a și jucat rolul central din clip. Locul de desfășurare al acțiunii a fost cafeneaua-teatru Godot, un spațiu perfect pentru a ilustra povestea clipului. Peste 12 ore au fost necesare pentru ca rezultatul final să ajungă în fața publicului. O noapte întreagă, mai multe ținute schimbate și o scenografie demnă de o piesă de teatru în toată regula au compus pe scena Godot momente desprinse parcă dintr-o poveste de dragoste cu final fericit.

Regizorul clipului, Alex Ceaușu, a filmat de fapt relația dintre o vedetă, indiferentă și arogantă (interpretată de Cătălin Josan) și asistenta acestuia, îndrăgostită nebunește de cel care de fapt o tratează cu un aparent dispreț.

Vocea feminină a single-ului este asigurată de finalista primului sezon Vocea României – Iuliana Puşchila. În clip ea joaca rolul asistentei care va surprinde printr-o schimbare dramatică de look, trecând de la o atitudine inocentă, ușor naivă, la o imagine senzuală și elegantă.
Citeşte şi Cătălin Josan cântă alături de Taylor Swift
Sursa: Viva.ro 

Distribuie articolul: