Interpretul basarabean Cătălin Josan a suferit un accident de schi în stațiunea montană Bukovel din Ucraina, în urma căruia s-a ales cu o fractură la piciorul stâng. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale în după-amiaza zilei de azi, iar acum este internat la o clinică privată din Chişinău.

„Cine are încălțăminte, mărimea Hulk? Nu vă speriați; sunt bine, merci. Mănânc, râd și cânt în continuare. Data viitoare, îmi iau săniuța pe pârtie, iar în următoarele trei luni vin la concerte cu scaunul subsuoară. Deocamdată, am rugămintea să nu fiu contactat direct pentru că, probabil, oricum o să dorm”, declară interpretul Cătălin Josan pe pagina lui de Facebook.

Accidentul s-a produs din cauza tentativei de a preveni impactul cu un schior care își pierduse controlul asupra schiurilor. Astfel, Cătălin Josan a încercat o manevră reușită de evitare a coliziunii cu schiorul respectiv, însă, din cauza vitezei accelerate și a distanței reduse dintre cei doi, artistul a ajuns să se accidenteze la piciorul stâng. Acesta a fost transportat de urgență la punctul de prim ajutor al stațiunii Bukovel. Celălalt schior a scăpat nevătămat în urma incidentului.

Ajuns la Chișinău, tânărul interpret a fost supus unei operații chirurgicale care a decurs cu succes. Medicii de la clinica privată unde este internat Cătălin Josan susțin că starea pacientului este normală și stabilă, urmând ca acesta să fie externat la sfârșitul săptămânii. Artistul este bine-dispus și optimist, plănuind să-și reia activitățile concertistice după o scurtă pauză de reabilitare, în pofida incomodităților de deplasare.

Managementul interpretului mulțumește anticipat presei pentru discreție și face un apel public ca el și familia lui să nu fie deranjați în aceste momente dificile. Toate informațiile adiționale vor fi oferite de PR managerul artistului.

Distribuie articolul: