Înainte de a pleca în America, la filmările unei producții pentru o un post TV român, Cătălin Botezatu și-a făcut drum și pe la un cabinet de medicină estetică, iar tratamentul, spune el, ”l-a întinerit cu zece ani”.

Deși a încercat, pe parcursul mai multor ani, să-și întinerească tenul în fel și chip, Botezatu a apelat, de data asta, la medicina estetică.

Designerul afirmă că procedura de întinerire i-a fost realizată de esteticianul român Iancu Morad. Acesta i-ar fi introdus, în pielea feței, substanța numită ”Plasma Gel”, despre care spune ca i-ar fi intinerit tenul cu zece ani.

catalin

“Tratamentul Bio-Lifting induce o rejuvenare faciala completă: estomparea ridurilor și atenuarea vizibilă a cearcănelor. Substanța se bazează pe injectarea unui gel obținut din celule active recoltate chiar din sângele pacientului. Efectul de lifting este imediat”, a declarat medicul.

“Eu am încredere deplină în medicul meu, nici nu-l întreb ce-mi face, mă dau pe mâna lui și, dacă el spune că ceva este benefic pentru mine, ca să mă conserv frumos și decent, nu să arăt ca și cum aș fi împăiat, că o piesă de muzeu, mă las pe mână lui. Cred că, în materie de tratamente faciale împotriva îmbătrânirii feței, nu-l bate nimeni. Așadar, înainte să plec în SUA, am venit și am experimentat și Plasma  Gel-ul”, a spus Cătălin Botezatu, pentru spynews.ro.

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: