Designerul de modă român, Cătălin Botezatu, are probleme grave de sănătate. Acesta a fost internat astăzi la o clinică din Turcia, fiind suspectat că ar suferi de o tumoare pe creier.

Renumitul designer se află în clinica turceasă Liv, cunoscută pentru operațiile pe creier și urmează să facă mai multe analize amănunțite care să confirme dacă acesta suferă sau nu de o tumoare. Se pare că decizia a fost luată, după ce designerul român s-a simțit tot mai rău în ultima perioadă.

Marți seara, acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care vorbeşte despre momentele triste prin care trece, menționând că rămas singur ,,în cele mai grele momente ale vieţii”, chiar dacă tot timpul este înconjurat de persoane care au nevoie de ceva.

„Trăiesc încercând să cred că toţi oamenii sunt frumoşi, sensibili, loiali ADEVĂRAŢI. De fapt totul e o minciună, o prefăcătorie ieftină, o iluzie în care unii vor să creadă că trăiesc confortabil! Sunt dezorientat, dezamăgit şi poate puţin supărat pe mine că nu reuşesc să mă desprind, să renunţ la tot şi toate; aş vrea să fiu egoist, să nu mai pot iubi, să fiu rece, distant, insensibil – să nu mă afecteze nimic şi nimeni!!!Sunt atât de trist şi totuşi ştiu că nimeni nu mă crede… şi asta pt că nu reuşesc să treacă dincolo de falsul sticlei tv, de aparenţe, de măşti pe care eşti nevoit să le porţi pt că ,,aşa trebuie”!!! La ora asta sunt într-un aeroport din care prima oară în viaţa mea, aş vrea să plec către o destinaţie one way… Şi asta doar pt că realizez că în viaţă eşti permanent pe cont propriu- singur!!! Am simţit nevoia să spun toate aceste lucruri din dorinţa disperată de a vă arăta că sunt om simplu idem cu majoritatea!!! NU SUNT ALTFEL!!!!”, a mai scris Cătălin Botezatu pe Facebook.

Sursa: Libertatea.ro

Cris Tina

Distribuie articolul: