Frumoasele din Chișinău au avut ocazia astăzi să participle la preselecția care le oferă șansa să se afirme în calitate de modele în România și-n întreaga lume. Creatorul de modă Cătălin Botezatu dă startul unei noi ediţii Romania’s Next Top Model. Creatorul de modă a venit în Republica Moldova împreună cu directorul celei mai mari agenţii de modele din România, Liviu Ionescu. „Acum a venit muntele la Mahomed. E șansa vieții voastre, n-o ratați”, a spus Ionescu în cadrul unei emisiuni televizate.

„Am fost la Bălți și la Cahul. Având în vedere toate cuvintele mari care s-au spus de Republica Moldova, Bălți și Cahul nu m-au impresionat. Au venit vreo 50 de fete în fiecare oraș și foarte puțini băieți – unul la Bălți și 3 la Cahul”, a precizat Ionescu dezamăgit. El a mai adăugat că cerințele de bază la caravană sunt vârsta de peste 14 ani și înălțimea de peste 1,72 cm la fete și vârsta de peste 16 ani și înălțimea de peste 1,85 cm la băieți.

Botezatu, împreună cu echipa lui, au venit în Republica Moldova pentru a organiza o preselecţie, care a avut  loc astăzi, la ora 12:00, la Grand Hall.

 

 

Distribuie articolul: