Un indian a cumpărat unul dintre cele mai scumpe tricouri din lume, la realizarea căruia s-au folosit mai mult de 3 kg de aur. Haina valorează 250.000 de dolari. Omul este un caz aparte, deoarece acesta este obsedat de metalele prețioase. Porecla lui Datta Phuge este “omul de aur” și nu e greu să-ți dai seama de ce. Degetele, gâtul și încheieturile îi sunt numai metal prețios – inele cu sigiliu, brățări late și un medalion cu care chiar și un campion olimpic l-ar putea invidia. Însă cel mai tare strălucește pe el cămașa de aur.

“Unii oameni mă întreabă de ce port atât de mult aur, însă acesta era visul meu. Oamenii au aspirații diferite. Unii oameni de elită doresc să dețină un Audi sau Mercedes și își au mașini mari. Eu am ales aurul”, explică el. Cu o greutate uimitoare de 3.3 kg, bluza l-a costat pe indian un sfert de milion de dolari.

 

 

Compania creatoare a fost recent contractată să aurească capacul toaletei unui client. Recent acesta a adăugat un dram de aur la scara celui mai scump domiciliu din lume, în Antilia, Mumbai, casă deținută de cel mai bogat om al țării, Mukesh Ambani.

Foto: BBC.co.uk 

Distribuie articolul: