Kim Kardashian urmează să nască în luna iulie, ocazie cu care va cheltui aproximativ un milion de dolari. Kim Kardashian şi partenerul ei, Kanye West, sunt dispuşi să plătească 2.600 de lire sterline pe zi pentru a sta într-un apartament de lux de la celebrul spital Cedars-Sinai, din Los Angeles.

Kim Kardashian şi Kanye West vor beneficia în apartament de o cadă de mărimi impresionante, două paturi, un TV cu ecran LCD, precum şi de o sală mică de aşteptare, ce va fi decorată cu zeci de transadifi albi, informează The Sun. În cazul în care cei doi nu vor fi mulţumiţi de mâncarea pe care o vor primi în cele trei zile de şedere în clinică, Kim Kardashian s-a asigurat ca restaurantele ei preferate să-i trimită felurile de mâncare dorite.

Vedeta va plăti, de asemenea, un fotograf cu 660 de lire sterline pe zi pentru ca acesta să importalizeze primele zile din viaţa bebeluşului ei. În plus, protagonista show-ului de televiziune a cheltuit 16.500 de lire sterline pentru haine şi lenjerie de lux pe care le va purta în sala de naştere.

„Nimic nu va fi lăsat la întâmplare. Kim a cheltuit deja mii de dolari pentru a se asigura că totul va decurge aşa cum doreşte ea”, a declarat o sursă pentru The Sun. Miercuri, vedeta de reality-show Kim Kardashian a fost protagonista unui incident amuzant pe străzile din Los Angeles.

După ce a fost acuzată că se încăpăţânează să îmbrace rochii de designer în ciuda faptului că forma fizică nu o mai avantajează sau că şi-a strâns mult prea tare gleznele umflate din cauza sarcinii, se pare însă că nici natura nu ţine cu Kim Kardashian.

Sursa: UNIMEDIA

Distribuie articolul: