Specialiștii discută foarte des despre acest subiect. În numerologie, ziua în care ne-am născut este perfect legată de destinul nostru și de cât de norocoși suntem în funcție de această zi. Luni. Ziua de luni este guvernată de Soare. Persoanele născute în această zi sunt punctuali, sensibili, serioși, generoși, autoritari, binevoitori. Datorită respectului pe care îl oferă și al educației de care dau dovadă, persoanele născute luni deși pretind că îți spun totul în față atunci când este cazul nu te vor jigni prin spusele lor.

Marți. Ziua de marți este guvernată de Mercur. Persoanele care s-au născut în această zi, în ciuda superstiției care predomină în jurul acestei zile, sunt cele mai norocoase. Cei născuți marți sunt persoane active, vesele, pozitive, ambițioase, schimbătoare, suspicioase.

Miercuri.
Ziua de miercuri este guvernată de Lună. Persoanele care sunt născute în acesta zi dau dovadă de încredere, hotărâre, introvertire, răbdare. Aceste persoane se pot cu ușurință sacrifica pentru binele celor din jur fără vreun interes personal, fără să ceară niciodată ceva în schimb.

Joi. Ziua de joi este guvernată de Marte. Cei născuți în această zi se pot numi ghinioniști. Este ziua tuturor ghinioanelor. Au probleme și în relațiile de cuplu, trecând cu ușurință de la o relație la alta, fără stabilitate. Sunt romantici, sensibili, sociabili și independenți.

Vineri. Ziua de vineri este guvernată de Jupiter. Cei născuți în această zi sunt foarte disciplinați, muncitori, iubitori, norocul este la el acasă, au foarte mult magnetism, parcă atrag binele de partea lor, viața lor îndreptându-se mereu într-o direcție bună indiferent de cumpenele de care se lovesc pe parcurs.

Sâmbătă. Ziua de sâmbătă este guvernată de Venus. Doritori de lux, cei născuți în acesta zi ajung să îl și obțină. Au suflet de artiști, de aceea sunt foarte iubiți și respectați. Sunt foarte cheltuitori dar știu să își gestioneze banii astfel încât să nu rămână niciodată fără. Sunt persoane foarte sociabile, de aceea întâlnesc de-a lungul timpul foarte multe persoane și au foarte mulți prieteni.

Duminică. Ziua de duminică este guvernată de Saturn. Cei născuți în această zi sunt persoane norocoase dar în ciuda acestui lucru se lovesc deseori de eșecuri, partea bună este că se ridică mereu din propria cenușă precum pasărea Pheoenix. Au suficiente probleme de sănătate, neînțelegeri în familie, eșecuri în dragoste, însă le rezolvă pe toate de-a lungul timpului.

Sursa: lyla.ro

Distribuie articolul: