Descoperă cât eşti de predispusă să faci o adevărată obsesie din dorinţa de a te căsători, în funcţie de zodia ta.

Berbec
Eşti o femeie independentă, care nu vede în căsătorie o realizare în sine. Tu ai o gândire sănătoasă şi vrei să-ţi găseşti iubirea înainte de toate. Ai putea avea o relaţie de lungă durată chiar fără să fie vreodată oficializată. Este suficient să ştii că eşti iubită şi iubeşti.
 
Taur
Nu-ţi faci un scop în viaţă să te căsătoreşti, deşi este foarte important pentru tine ca toate lucrurile să se întâmple la timpul lor. Nu îţi doreşti cu disperare să faci nuntă, deşi visezi să te îmbraci în rochie de mireasă şi să arăţi precum o prinţesă fermecătoare.
 
Gemeni
Eşti o femeie independentă, care îşi iubeşte libertatea şi se plictiseşte repede în relaţii. De aceea, nu eşti prea dornică să te măriţi cât se poate de repede. Preferi să fii copilăroasă şi să eviţi responsabilităţile cât mai mult timp posibil.
 
Rac
Pentru tine formarea unei familii este cel mai important lucru în viaţă. De aceea, îţi doreşti să te căsătoreşti cât mai repede, să faci nuntă şi să fii “la casa ta”. Dar dacă nu se întâmplă când vrei tu, poţi intra în panică sau poţi ajunge să vorbeşti numai despre asta, spre disperarea prietenilor şi cunoştinţelor.
 
Leu
Tu vrei doar să-ţi găseşti marea iubire, nu neapărat să te vezi căsătorită. Dar pentru că eşti extrem de pretenţioasă, ai senzaţia că iubirea te ocoleşte sau că nu eşti deloc norocoasă în amor.
 
Fecioară
Vrei să ai o familie frumoasă, să fii la casa ta, dar pur şi simplu nu poţi face niciun compromis. Vrei ca totul să fie perfect, atât partenerul, cât şi relaţia voastră, ceea ce este evident imposibil. Nativele din fecioară sunt printre cele mai predispuse să rămână necăsătorite.
 
Balanță
Câteodată ai impresia că nu îţi poţi găsi liniştea în dragoste şi asta pentru că eşti predispusă la tot felul de decepţii. Vrei să te măriţi tocmai pentru că te cuprinde panica şi ai senzaţia că vei rămâne singură pentru totdeauna, iar acesta este  cel mai mare coşmar al tău.
 
Scorpion
Eşti foarte sigură pe tine şi nimic nu te poate speria, nici măcar faptul că nu pari să găseşti persoana potrivită alături de care să formezi un cuplu frumos. Ştii că toate se întâmplă la timpul lor, iar siguranţa de sine este cea care te ajută până la urmă să-ţi îndeplineşti dorinţele.
 
Săgetător
Tu ai planuri mai importante pe lumea asta decât să visezi că eşti o mireasă drăguţă. Vrei să cutreieri lumea în lung şi-n lat, să cunoşti cât mai mulţi oameni, să explorezi şi să înveţi cât mai mult. Abia după 35 de ani începe să-ţi încolţească în minte dorinţa de a forma o familie.
 
Capricorn
Pentru tine cariera şi succesul profesional sunt mai importante. Cu toate că iubeşti copiii şi îţi doreşti o viaţă de familie liniştită, eşti totuşi preocupată mai mult de viaţa ta profesională.
 
Vărsător

Tu nu eşti genul care să se supună presiunilor sociale şi de cele mai multe ori preferi să fii altfel decât toţi ceilalţi. De aceea, ai putea avea o relaţie reuşită, de lungă durată, fără măcar să visezi să te căsătoreşti cu acte. Preferi o forma ceva mai neconvenţională de a-ţi demonstra stabilitatea într-o relaţie.
 
Pești
Te visezi purtând rochia de mireasă şi îţi doreşti foarte mult să ai o nuntă perfectă. Dar chiar şi aşa, nu vrei să vorbeşti prea mult despre asta şi încerci de fapt să-ţi ascunzi sentimentele. Nu vrei ca cei care te cunosc să creadă că eşti obsedată de asta.

Distribuie articolul: