Ce spun astrele despre modul tău de a te îmbrăca în funcție de zodie? Cât de stilată ești în dependență de ziua și luna în care te-ai născut? Aceste răspunsuri le găsești mai jos. Ce zici? Te-ai regăsești? Femeia Berbec
Unei femei puternice, inteligente și sigură pe sine nu i se potrivește nimic altceva decât îndrăzneala. Această nativă vă atrage privirile purtând ținute de culori precum roșu, daca își va ține părul scurt sau mediu în nuanțe de roșu sau blond, punându-și feminitatea în valoare atât de mult cât se poate, fără a fi vulgară. Femeia Berbec este feminină dar acest lucru nu înseamnă că hainele masculine nu i se potrivesc, din contra. Un costum cu o cravată vor arată neobișnuit de bine dacă ea le poartă.

Femeia Taur
Femeia Taur este caracterizată de o frumusețe naturală pe care știe să și-o pună în valoare folosindu-se de trucuri simple. Ea este o romantică îndrăgostită de culori calde si luminoase, de imprimeurile florale, care i se si potrivesc din punct de vedere vestimentar (maron, caramiziu, galben pal, ocru etc.). Îi plac hainele, dar și diversitatea, așa că nu te lăsa suprins să o vezi pe această femeie adoptând mai multe stiluri vestimentare. Dacă machiajul va fi natural, atunci și părul va fi natural (păr scurt, ușor de aranjat, în nuanțe naturale de șaten).

Femeia Gemeni
Ca orice nativ din Gemeni, această femeie are un caracter dual care se vede în tot ceea ce face. Este genul de persoană care experimenteaza pana cand gaseste ceva care sa ii placa, dar se plictiseste repede, asa ca va cauta in continuare. Spiritul ei liber se reflecta in culorile pentru care opteaza – albastru, violet, pentru coafurile tineresti – par scurt sau mediu de culoare blond, saten sau roscat, si in tinuta ei fara varsta. Femeia Gemeni este o femeie activa, jucausa si sexy si are grija sa isi scoata in evidenta aceste caracteristici cuceritoare. Ea se tine departe de culorile inchise, și lucrurile invechite și de tipare.

Femeia Rac
Pe nativa din Rac o recunoști de la distanță pentru că părul ei este lung, frumos, îngrijit, în nuanțe de blond, șaten deschis sau ciocolatiu, și îi accentuează feminitatea. Ochii ei sunt cuceritori pentru că știe să și-i pună în valoare folosind farduri de culori reci. Starea de spirit a femeii Rac se va reflecta și în garderoba aleasă cu grijă de ea. Atunci când este supărată, ea va alege culorile închise, iar dacă radiază de fericire se va asigura că la fel vor face și hainele ei. Stilul ei romantic inconfundabil o îndrepta către hainele de tip vintage, unicat. Este o femeie frumoasă căreia nu i se potrivesc hainele masculine.

Femeia Leu
La fel ca și puternicul animal din junglă, femeia Leu străluceste, este în centrul atenției pentru că așa îi place, așa că trebuie să fie fără cusur. Tonurile calde sunt cele care o avantajează, atât la machiaj cât și la haine. Părul este podoaba ei cea mai de preț, coroană pentru o regina ca ea. O vei recunoaște după părul frumos, creț, plin de volum, în nuanțe intense de roșu, blond sau negru. Această nativă știe să își pună în valoare corpul purtând aproape orice, dar în combinații îndrăznețe, originale și potrivite. Nu prea o vei vedea pe această nativă adoptând ținute sport. Stilul sport nu îi caracterizează eleganța și frumusețea.


Femeia Fecioară

Femeia Fecioara este o femeie perfectionistă, mereu aranjată, fără să iasă din tipar și frumoasă. Pielea este cea mai de preț comoara a ei, așa că și-o va pune în evidența prin machiajul simplu în culori reci. Părul și-l poartă natural, cât mai ușor de coafoat și în nuanțe naturale de castaniu. După cum ziceam, este o perfectionistă așa că rar vei vedea să fie îmbrăcată în niște haine care să nu se potrivească. Stilul adoptat de ea este decent dar modern, elegant și frumos. O avantajează culorile reci, închise, dar nici cele calde sau motivele florale nu îi stau rău.

Femeia Balanță
Femeia Balanta are o afinitate pentru tot ceea ce e frumos. O vei recunoaște după machiajul special al ochilor, care vor ieși mereu în evidență prin senzualitatea lor. Balanța căuta echilibru, dar este îndrăzneață, feminină, modernă și sofisticată. Ea este nativă cu dulapul plin de haine, dar haine alese pe sprânceană. De fapt, tot ceea ce este al ei este bine ales: cosmetice, haine etc. Este foarte frumoasă în ținute feminine și nu o avantajează deloc cele masculine. Părul lor este, în general, de o lungime medie, dar aranjat într-un mod sofisticat și pretențios, care îi scoate la lumină feminitatea. Vei recunoaște o Balanță după tocuri, fuste scurte și multe accesorii.

Femeia Scorpion
Femeia Scorpion este caracterizată de afinitatea pentru hainele masculine, pentru culorile închise și pentru machiajul ei. Ea își pune în evidență ochii folosind rimel, își rujează buzele frumoase cu care se mândrește și își ține părul lung sau scurt, într-o coafură îndrazneață. Clasicul nu este cuvântul care să o avantajeze, ci opusul. Această nativă arată incredibil de bine în haine masculine. O vei recunoaște dacă vei vedea o femeie purtând camașă, cravată și pantaloni și va arăta foarte bine. Ținutele business sunt cele care le avantajează cel mai mult.

Femeia Săgetator
Femeie simplă în timpul zilei, femeie cuceritoare noaptea: ea este femeia Săgetator. Această nativă își poartă frumusețea naturală în timpul zilei, nu se machiază decât natural, însă seara este o femeie îndrăzneață care atrage toate privirile. Ea este o persoană iubitoare, optimistă si foarte muncitoare. Părul lor este frumos coafat simplu, ușor de aranjat. Datorită sufletului său deschis și a bunei dispoziții, culorile deschise sunt cele care o avantajează.


Femeia Capricorn

Femeia Capricorn are un stil clasic dar elegant și senzual. Nu o vei vedea purtând haine în culori stridente sau în forme prea îndrăznețe. Îi plac hainele cu gust, cu o notă matură, în culori sobre. Ținutele office, clasice dar mulate o avantajează. Atunci când optează pentru machiaj, ea va alege să își pună în evidență conturul feței și ochii și rar își va vopsi buzele. Părul ei va avea o coafură clasică, cel care o avantajează cel mai mult fiind cocul.

Femeia Vărsator
Femeia Vărsator este o cuceritoare romantică. Ea este o femeie simplă, care știe să își pună în evidență frumusețea și care șochează prin eleganța ei. Dacă ziua nu prea o vezi, seara numai pe ea o vei vedea. Culorile care o prind sunt albstrul deschis spre alb și cel glaciar. Este o femeie foarte deșteaptă care știe mai multe decât ți-ai fi imaginat, ca și cum ar fi experța în de toate. Atunci când își alege garderoba o face și din punct de vedere estetic, ține cont și de sentimente și își respectă latura spirituală. Îi stă bine în haine lejere, confortabile, răcoroase pe care le va asorta cu accesorii.


Femeia Pești

Femeia Pești este misterioasă, frumoasă și romantică. O vei recunoaște cu ușurinta după părul ei lung, frumos aranjat, în bucle. În general, această nativă are o frumusețe nativă pe care știe să și-o scoată în evidență. Ei îi plac hainele unice, asortate într-un mod caracteristic ei. Îi place tot ceea ce este unic, deosebit și senzual. Să nu te mire dacă rochia frumoasă pe care o poartă este făcută chiar de ea. Senzualitatea ei ieșită din comun va atrage toate privirile indiferent de ceea ce poartă.

sursa: horoscop.carbo.ro 

Distribuie articolul: