Acum 5 luni, vă spuneam despre faptul că interpreta rusă MakSim a devenit mamă de fată pentru a dua oară. Vedeta de 31 de ani mai educă o fetiță de 5 ani, pe nume Maria, iar de câteva luni încoace - și o fetiță pe nume Aleksandra. Zilele trecute, MakSim a publicat pe internet o fotografie realizată în timpul unei plimbări cu fetele sale. Vedeți și voi cât de mult a slăbit interpreta.

Dacă majoritatea femeilor se îngrașă și devin de nereunoscut după ce nasc, cu Marina Abrosimova se întâmplă invers. Cântăreața slăbește văzând cu ochii și a început să piardă din kilograme imediat după nașterea celei de-a doua fetițe.

Într-un interviu anterior, Marina povestea despre faptul că partenerul său de viață îi interzice categoric să prezinte publicului fotografii de familie, cu fetițele. În ciuda acestui fapt, cântăreața a decis că a venit timpul să le arate fanilor ce familie fericită are acum. Aceasta a publicat pe contul său de Instagram o fotografie care o ilustrează încălțată cu role, la plimbare cu căruciorul și cu ambele fiice.

foto: Instagram

foto: Instagram

Atunci când privești această femeie, nici măcar nu-ți dai seama că are 31 de ani sau că a adus pe lume doi copii. Mai mult: Maksim a revenit la muncă după doar două luni de la a doua naștere.

Foto: VK

Foto: VK

„Inițial, nu-mi puteam controla instinctul matern. Nu înțelegeam cum trebuie să trăiesc, pentru că minunea mică din interiorul meu ocupa toată atenția mea. Totuși, trebuia să merg la muncă. Creația este o parte din viața mea, iar uneori, ea nici măcar nu-mi aduce bani. Copiii mei nu devin mai puțin fericiți din cauza faptului că muncesc. Totuși, știu că ei au nevoie, deoacamdată, de o mamă care să le fie alături, de o mamă  care îmbrățișează”, a declarat MakSim, într-un interviu recent, pentru Sobaka.ru.

Tatăl celei de-a doua fetițe a interpretei este, potrivit presei ruse, businessman-ul rus Anton Petrov.

foto VK

foto VK

Distribuie articolul: