David Beckham este personajul principal din noua sa campanie de lansare a colecției de primăvară Bodywear at H&M, ce va fi regizată de Nicolas Winding Refn, cunoscut pentru faimoasele sale filme, precum Drive sau Only God Forgives. Colecția va fi lansată pe data de 2 februarie 2014, la nivel global, cu ocazia finalei Super Bowl din SUA.

Filmul de prezentare a noii campanii îl prezintă pe David în scene de acțiune, când este blocat pe acoperiș în timpul unei ședințe foto, îmbrăcat doar în lenjerie de corp, neavând nicio modalitate de a cobori. Acesta trebuie să facă tot ce îi stă în putință pentru a ajunge jos în siguranță, executându-și singur toate cascadoriile.

nydailynews.com

David a filmat două versiuni ale campaniei, preferata publicului urmând să fie votată pe hm.com. Votarea a început pe data de pe 27 ianuarie.

agentiadepresamondena.com

„A fost extraordinar să lucrez cu unul dintre regizorii mei preferați, Nicolas Winding Refn, la noua mea campanie pentru H&M. Nicolas mi-a testat limitele pentru a crea un film plin de acțiune care prezintă tot ce este mai bun din noua mea colecție de lenjerie de corp pentru H&M ”, a declarat David Beckham.

Distribuie articolul: