Interpreta Larisa Busuioc a realizat recent o ședință foto alături de toată familia sa. Artista de jazz a pozat împreună cu soțul său, Damir, și cei trei copii: Gabriela, Artiom și Michelle. Cei din urmă, gemenii familiei, sunt deja mari că nici mamei nu-i vine a crede cât de repede au crescut.

Busuioc

larisa

Gabriela, Artiom și Michelle sunt marea comoară a familiei Larisei Busuioc. Într-un interviu acordat Revistei VIP magazin, Larisa declara despre gemenii săi: „Gemenii fac pian, teatru, înot. Îi iubesc nespus de mult. Sora lor mai mare, Gabriela, îşi face studiile în Europa. Îi ducem dorul. Artiom este foarte muzical, îi place să cânte, dar visează să devină actor. Michelle este foarte plastică şi dansează bine. Vom vedea care le va fi destinul şi alegerea. În calitate de părinţi, avem datoria să-i ajutăm şi să le oferim cât mai multe posibilităţi pentru a se dezvolta”. 

Busuioc

Larisa Busuioc

Larisa Busuioc

„Cel mai important lucru pentru mine este familia mea, iar cel a cărui părere contează mult pentru mine este soţul meu. Nu pot să neglijez părerea unor rude şi prieteni, pe care i-am cunoscut de foarte mult timp”, mai nota Larisa Busuioc pentru sursa citată

Larisa gemenii

Larisa Busuioc

Larisa Busuioc

Foto: Mame de Succes

Distribuie articolul: