Mai dolofan și deja la opt luni de viață, cu ochii căprui precum ai mamei şi părul blond la fel ca al tatălui său, Prinţul George, cel mai mic membru al Casei Regale britanice, a pozat alături de părinţii săi în mod oficial, pentru prima oară în ultimele cinci luni. Iată cum arată acesta, potrivit presei britanice.

În fotografia făcută la Palatul Kensington de Jason Bell, acelaşi fotograf care s-a ocupat de pozele de la botezul Prinţului George din luna octombrie, se vede asemănarea dintre William şi fiul său, dar şi cât de mult a crescut micuţul, potrivit Adevărul.ro.   

 printul george

Poza a fost făcută în urmă cu două săptămâni, la una din ferestrele Apartamentului 1A al palatului, noua casă a Ducelui şi Ducesei de Cambridge. Surse de la Palatul Kensington au declarat că portretul de familie a apărut în presă ca anticipare a interesului media faţă de familia regală în săptămânile următoare, odată cu începerea turului în Australia şi Noua Zeelandă.

Ducele, Ducesa de Cambridge şi Prinţul Geoge vor ajunge în Wellington, Noua Zeelandă, pe 7 aprilie şi vor avea 48 de întâlniri oficiale pe parcursul a celor trei săptămâni petrecute în cele două ţări.

Sursa: Adevărul.ro