Toamna numără bobocii, adică succesele. La fel e și în cazul dansatorului Mihai Ungureanu. Are parte de o toamnă foarte bogată și cu multe evenimente frumoase. Continuă filmările pentru serialul „Lara”, este în pline competiții de dans și se laudă cu un companion care îl întâmpină fericit, ori de câte ori se întoarce acasă.

În video-ul de mai sus Mihai Ungureanu ne povestește ce a mai făcut în această toamnă, ce competiții i-au adus premii frumoase și câte ore pe zi se antrenează. Tânărul dansator ne-a arătat pisoiul primit în dar în cadrul concursului „Tantsuyut vse”.

Citește și: Mihai Ungureanu, câștigătorul show-ului „Tantsuyut vse!”, se bucură din plin de prezența unui nou membru al familiei! Despre cine este vorba

„Nu credeam că tata va accepta un animal în apartament, așa că imediat ce am primit pisoiul m-am uitat direct în ochi la tata să îi văd reacția. Ne-am acomodat repede cu el și acum nu ne imaginăm cu ar fi fără Matthew. Ne întâmpină foarte vesel când intrăm în casă și ne-a disciplinat și mai mult la capitolul curățenie”, ne confirmă Mihai Ungureanu.

ungureanu

Mihai, alături de partenera sa de dans, au obținut recent, la Lvov, premiul II în cadrul unei competiții de profil.

EA este noua parteneră de dans a lui Mihai Ungureanu: „A apărut când ne așteptam cel mai puțin”

Urmăriți în curând pe EA.md un interviu cu familia Ungureanu, în care aceștia povestesc despre tradițiile frumoase pe care le au de sărbători și care este masa care îi adună pe toți la un loc.

Vezi și: Mihai Ungureanu: „Fără părinți nu cred că puteam ajunge acolo unde sunt acum!” Admiră frumoasa familie într-un pictorial inedit (FOTO)

Distribuie articolul: