„Nu-i posibil „să-ți cadă ceva din cer”, cum ți-ai organizat viața, așa o trăiești”, de această părere este jurnalista Rita Ursalovschi. Prezentatoarea TV are o carieră strălucită și o familie frumoasă, despre care vorbește mereu cu multă dăruire. Cel mai proaspăt album foto al jurnalistei reflectă această dragoste perfect. Iată cât de mare s-a făcut fiica ei, Mădălina.

„Pe soțul meu îl ador, îl apreciez foarte mult, el mă respectă, noi ținem unul la altul. La noi în familie nu e important să avem bani, proprietăți, pentru noi, confortul, armonia, înseamnă înțelegere și iubire – atât, de la asta totul pornește. Îmi iubesc foarte mult copilul. Facem plimbări, ne jucăm, învățăm împreună, desenăm, cântăm”, declara jurnalista într-un interviu acordat revistei EA.md.

Rita Ursalovschi, în 2020

„Am o fetiță foarte activă, o învăț să fie descătușată, să-și spună părerile, noi suntem în familie foarte comunicativi și îi permitem copilului să spună tot ce crede. În familie îmi regăsesc liniștea. Dacă mi se întâmplă că nu pot face anumite lucruri, știu că pot miza pe soțul meu, el este unica mea miză în viață, de asta chiar mă mândresc, este un om de nădejde. Cu fiica mea îmi place să stau cel mai mult. Îmi aduce atâta bucurie fata mea și toți îmi spun „mai fă copii, că ies bine”. O să mă gândesc și la asta (râde)”, mai spunea Rita Ursalovschi în interviul citat.

Despre situațiile de criză din familia sa, Rita vorbește cu multă seninătate, asta deoarece ele sunt rezolvate cu mult cu calm, fără mare stres. „La noi în familie este parteneriat. Eu cu soțul suntem și prieteni, și parteneri, și soți și amanți buni. Suntem foarte buni prieteni în primul rând, am noroc de soțul meu, așa mi l-am ales”, declară prezentatoarea râzând.

În același interviu, Rita a recunoscut că are un singur regret până acum: „O surioară sau un frățior pentru fiica mea, Mădălina, acesta e capitolul la care „aș adăuga””.

Foto: Facebook.com/RitaUrsalovschi