Andra Măruță a fost invitata de ieri a emisiunii „Râzi cu Sergiu și Andrei”, de la postul român de radio Kiss FM și nu știa ce o așteaptă până când prezentatorii au rugat-o să realizeze un cover pentru piesa „Sub pielea mea”, de altfel, una dintre preferatele fiului său, David. Ce a ieșit din această provocare, aflați mai jos.

Atunci când a fost rugată să spună care sunt piesele preferate ale micuțului David, Andra Măruță a recunoscut din start că sunt două la număr. Nu știam însă că ambele sunt scrise de basarabeni! Este vorba de piesa „Sub pielea mea”, lansată de curând de trupa Carla’s Dreams, dar și piesa „Mă ucide ea”, a lui Mihail Sandu.

Provocarea pe care a acceptat-o Andra a fost făcută de dragul lui David și asta, chiar dacă interpreta nu are accent moldovenesc, ci ardelenesc!

„Împreună cu Andrei Ciobanu a făcut un cover spontan după piesa „Sub Pielea mea” – Carla’s Dreams și a ieșit senzație!”, spuneau, ieri, băieții de la Kiss FM.

Interpretarea LIVE a plăcut mult fanilor postului de radio, care s-au grăbit să o scalde în aprecieri pe Andra. Tot ieri, cântăreața a interpretat în direct și cea mai nouă piesă a sa: „Iubirea schimbă tot”:

Foto: captură video

Distribuie articolul: