Este una dintre cele mai cunoscute actrițe de origine italiană și totodată una dintre cele mai frumoase femei din lume. La cei 53 de ani ai săi, Monica Bellucci este un mod de „așa da” în ceea ce privește aspectul fizic.

Trecerea anilor a fost destul de blândă cu bruneta cu buze senzuale și fiecare apariție a sa este una apreciată de fani, de spcialiștii în modă și de colegii de breaslă.

Tinerețe fără bătrânețe, structura care o caracterizează pe Monica. La un eveniment de covorul roșu organizat miercuri seara la Roma, actrița a arătat spectaculos într-o rochie neagră, cu decolteu, o piesă vestimentare elegantă, brodată cu fire argintii.

De o frumusețe fără cusur, Monica i-a fermecat din nou pe participanții la decernarea premiilor David Donatello. Italianca a optat pentru o rochie simplă, dar de efect, una care s-a mulat perfect pe formele ei și care i-a pus în evidență bustul generos.

O alegere perfectă pentru defilarea pe covorul roșu. Și nu doar stilul vestimentar a fost unul care a pus-o într-o lumină pozitivă, dar noua tunsoare a actriței, un bob scurt, îi vine perfect.

Foto: Getty Images

Vezi și: 5 secrete de stil de la actrița de 50 de ani Monica Belluci

Distribuie articolul: