Când vine vorba de Mama Monstru a muzicii pop, fanii acesteia sunt dispuşi să scoată sume colosale din buzunar pentru un obiect care a aparţinut cântăreţei. Și în acest caz, Lady Gaga este o noncomformistă și o ieșită din comun în sensul cel mai adevărat al cuvântului. Se pare că Lady Gaga şi-a pierdut o unghie falsă, special creată pentru ea de manichiurista Aya Fukuda, la concertul susţinut în Dublin. Unghia din acrilic, accesorizată cu un model din aur, a fost găsită și vândută la licitaţie cu suma de 8500 de lire sterline.

Nu este pentru prima dată când un “monstru” (nume pe care Lady Gaga l-a dat fanilor ei) plăteşte o sumă considerabilă pentru un obiect ce a aparţinut cântăreţei sau pentru a fi mai aproape de ea. În 2010, un miliardar rus a dat un milion de dolari pentru a apărea alături de Lady Gaga în videoclipul piesei “Alejandro”.

Lady Gaga se pregăteşe în acest moment pentru o revenire pe scena muzicală, după ce a fost nevoită să își întrerupă în luna februarie turneul, fiind operată în urma unei fisuri apărute în cartilagiul de la şoldul drept.

Sursa: 1music.ro

Distribuie articolul: